Rizespor'da Hangi Oyuncu İle Yollar Ayrıldı ?

Rizespor'da Hangi Oyuncu İle Yollar Ayrıldı ?

Rizespor'da Hangi Oyuncu İle Yollar Ayrıldı ?

 Çaykur Rizespor'da gurbetçi oyuncu Oğuz Han Aynaoğlu ile yollar ayrıldı.

Geçen sezon Karabükspor'dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen yetenekli oyuncu Oğuz Han Aynaoğlu, Başkan Metin Kalkavan ile görüşerek ayrılmak istediğini söyledi.

Yurt içi transferine izin vermeyen Başkan Kalkavan, oyuncusunun yurt dışında top oynamasına müsade ettiği ve yolların ayrıldığı öğrenildi.

Yetenkli oyuncu geçen sezon uzun süre yedek kaldığı ligde Mehmet Akyüz ve Ahmet İlhan'ın kadro dışı kalması ardından ilk 11 şansı bulmuş, 1 gol 3 asist yapmayı başarmıştı.

Ve Sezon Bugün Açılıyor!

TFF 1. ligde şampiyonluk hedefi ile sezonu açacak olan yeşil - mavili takımda teknik direktör Hikmet Karaman, Brezilya'da bulunması nedeniyle ilk iki gün takımın başında yer alamayacağı öğrenildi.

Çaykur Rizespor bu akşam saat 18'de top başı yapacak. İlk çalışmayı yeni yardımcı teknik adamlar Cüneyt Dumlupınar, Volkan Arslan ve Ramazan Kurşunlu yaptıracağı öğrenildi.

Bu akşam yapılacak olan sezonun ilk çalışmasında Nosa ve durumu henüz belli olmayan Tuszysnkı dışında tüm oyuncuların katılması bekleniliyor.

Dış transferde sadece Ozan Papaker ile sözleşme imzalayan Çaykur Rizespor, Konyaspor'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan 29 yaşında ki tecrübeli sol bek Mehmet Uslu ile ilgilendiği biliniyor.

Kamp Avusturya'da

Öte yandan yeşil - mavili takım 2. etap kamp çalışmasını yine Avusturya'da yapacağı kesinleşti. Atmaca, bu kamp için 13 Temmuz'da bu ülkeye gideceği ve hazırlıklar çercevesinde 5 veya 6 özel maç yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.