Rizespor'da neler oluyor!

Rizespor'da neler oluyor!

Ç.Rizespor 10 eylül tarihinde başlayacak olan Bank Asya ligi için son hazırlıklarını Mehmet Cengiz tesislerinde teknik direktör Hüseyin kaplar yönetiminde sürdürüyor.

Antrenmana sakatlığı devam eden çağrı katılmazken belinde sorun olan Zekiri ise antreman sahasına kısa süreliğine gelerek yeniden tesislere döndü. Hepatit tesisi konulan Ousman ise takımla birlikte çalıştı.

Antrenmanda şut çalışması ile ön ve arka diğere orta çalışması yaptıran teknik direktör Hüseyin kaplar futbolcularını sık sık uyardı.

Antreaman esnasında açıklama yapan sportif direktör oğuz konuk aydın Ç.Rizespor’un ilk maçının zor bir takımla olacağını ama bu ligde kolay takımın olmadığını zor maçları kazanan takımın şampiyon olacağını söyledi.

Aydın takıma son bir izin vereceklerini ardından Perşembe günü yeniden toplanacaklarını ifade ederek sakat futbolcuların durumu ve stoper arayışı hakkında da bilgile verdi.

Aydın ayrıca Fenerbahçenin bank asya birinci ligde oynan talebini federasyona iletmesi konusunda ise hem zor hem de keyif verici yanlarının olabileceğini söyledi.

Diğer taraftar omzundan ameliyat olan kaleci ramazan da son durumu hakkında bilgiler vererek fikstür yorumunda bulundu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.