Rizespor'dan Aziz Yıldırım'a Cevap

Rizespor'dan Aziz Yıldırım'a Cevap

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz YILDIRIM'ın dün gerçekleştirmiş olduğu basın toplantısı esnasında Rize için sarfettiği sözler hakkında Çaykur Rizespor kulübünden açıklama yapıldı.

ÇAYKUR RİZESPOR BASIN BÜLTENİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Aziz YILDIRIM`ın bu gün (27.05.2015) gerçekleştirmiş olduğu "Basın Toplantısı" esnasında,

 Spor Toto Süper Lig`in 26’ncı haftasında, 04.04.2015 tarihinde Ç.Rizespor ile Fenerbahçe arasında oynanmış olan lig maçı hitamında,  Fenerbahçe kafilesinin Trabzon havaalanına intikali esnasında, Trabzon`un Sürmene ilçesi sınırları içerisinde meydana gelen ve başta Ç.Rizespor olarak bizler olmak üzere tüm spor kamuoyu tarafından  NEFRETLE KARŞILANAN ve KINANAN "SİLAHLI SALDIRI"

 olayından bahsederken:

" .. Bu çocuklar Rize’de kurşunlandı, o yabancıların psikolojik olarak hiç Avrupa’da duydunuz mu bir takımın kurşunlandığı veya sporcunun dövüldüğünü. Biz Rize’de kurşunlandık.."  ifadesini kullanmıştır.

Her ne kadar Sn. Aziz YILDIRIM`ın buradaki ifadesinin, RİZE`yi kastetmek olmadığına, sadece RİZESPOR maçından sonraki ve RİZE sınırları dışında meydana gelen menfur saldırıyı tarif ettiğine inanıyor olsak da;  bahse konu saldırı olayının RİZE il sınırları dışında meydana gelmiş olduğu hususunu camiamıza ve kamuoyuna hatırlatmak isteriz.

        Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.