Rizespor'dan O Haberlere Yalanlama

Rizespor'dan O Haberlere Yalanlama

Rizespor Kulubü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, hafta sonu Beşiktaş ile oynayacakları Süper Lig karşılaşmasında rakip takım taraftarlarına 2.500 bilet ayrıldığı şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

 Rizespor Kulubü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yönetim kurulunun almış olduğu ve son 2 yıldır uygulanmakta olan 4 büyük takım taraftarlarına ayrılacak taraftar kontenjanın Beşiktaş karşılaşmasında da aynı şekilde uygulanacağını ve bunun yüzde 5’lik kontenjanın dışında 435 kişilik ek kontenjan olduğunu ifade ederek, 4 büyük takım ile oynanacak karşılaşmalarda rakip takım taraftarlarına toplam 1.267 kişilik kontenjan ayrıldığını ifade etti.


Ferah, yaptığı açıklamada, sosyal medyada çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek, “12 Mart 2016 Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Ç.Rizespor-Beşiktaş maçı için; 2500 den fazla misafir takım seyirci kontenjanı ayrıldığına ilişkin olarak sosyal medyada asılsız haberler dolaştığı tespit edilmiştir. Son iki yıldır yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince;  Beşiktaş – Fenerbahçe – Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında normal misafir takım taraftarları kontenjanı olan 832’ye ilave olarak 435 kişilik daha ek kontenjan tanınmakta ve bahse konu takımlar ile kendi sahamızda oynanan maçlarda toplam 1267 misafir takım taraftarı kontenjanı ayrılmakta; bunların dışındaki takımlar ile yaptığımız maçlarda ise 832 kişilik misafir takım kontenjanı ayrılmaktadır. 12 Mart 2016 C.tesi günü sahamızda oynayacağımız Ç.Rizespor – Beşiktaş maçı içinde misafir takım taraftarı için yine 1267 kişilik kontenjan ayrılmıştır.” Dedi.

Çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini kaydeden Ferah, Rizespor’un başarısı için çalıştıklarından rakip takımların ligdeki durumlarının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek,  “Maksatlı olduğunu değerlendirdiğimiz bu tür asılsız haberlere İtibar edilmemesi gerekmektedir. Ç.Rizespor olarak, Beşiktaş maçının önemini ve bu maçta alacağımız üç puanın bizim için taşıdığı değerin farkındayız. Diğer takımların puan sıralamasındaki yerleri ile değil, bizzat Ç.Rizesporumuzun başarısı ile ilgilenmekteyiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.