Rizespor'dan Seba İçin Saygı Duruşu

Rizespor'dan Seba İçin Saygı Duruşu

Ç.Rizesporlu futbolcular ve teknik heyet, hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü’nün onursal başkanı Süleyman Seba için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

3 günlük iznin ardından dün akşam Rize'de çalışmalara başlayan Ç.Rizespor, ilk antrenmanı öncesi hayatını kaybeden Beşiktaş Kulubü Onursal Başkanı Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundu.

Erzurum ve Avusturya kamplarının ardından 3 gün izin yapan ve 3. etap hazırlıklarına dün akşam Rize'de Mehmet Cengiz Tesislerinde başlayan Ç.Rizesporlu futbolcular ve teknik heyet, buradaki antrenman öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra çalışmaya başladı. Basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Seba'nın cenazesine katılmak için İstanbul'da bulunduğundan katılamadı.

Yeni sezonun ilk haftası Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Rize'de başlayan Yeşil Mavililer, bugün gündüz ve akşam olmak üzere iki antrenman gerçekleştirecek. Her iki antrenman da basın mensuplarına açık olacak. Antrenmana gece geç saatlerde İstanbul'dan Rize'ye dönen Teknik Direktör Mehmet Özdilek de katılacak.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.