Rizespor'dan Sonra ki ilk maçına çıkıyor!

Rizespor'dan Sonra ki ilk maçına çıkıyor!

Fatih Terim, Galatasaray'ın başındaki son maçına 20 Mart 2004 tarihinde Ç. Rizespor karşısında çıkmıştı. İmparator, tam 2729 günlük aranın ardından bir lig maçında, kulübedeki yerini alacak.

Galatasaray’daki 4 senelik ilk döneminde Fatih Terim, Türk futbol tarihinin en önemli başarılarına imza attı. 2002-2003 sezonunun başında yeniden Sarı-Kırmızıllılar’da teknik direktörlük koltuğuna oturan tecrübeli adam, bu kez istediklerini yapamadı. 20 Mart 2004’te Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan ve Rizespor’un 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından görevi bıraktı. İmparator, mayıs ayında Ünal Aysal’ın teklifini kabul etti ve Galatasaray’da 3. Terim dönemi başlamış oldu. Başarılı çalıştırıcı, yarın akşam İstanbul B.B. ile oynanacak maçla birlikte tam 2729 günlük bir aranın ardından, Sarı-Kırmızılılar’ın başında bir lig maçına çıkacak.

‘Ruhu canlandıracağız’

Fatih Terim, TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü programına açıklamalarda bulundu. Terim, her şeyin unutulup futbola dönülmesi gerektiğini söyleyerek, “Doğrusuyla yanlışıyla olağanüstü süreci geride bıraktık. Artık futbolun zevkini almalıyız” dedi. Tecrübeli teknik adam Galatasaray’daki planlarıyla ilgili olarak ise “Mağlubiyetlerde dahi seyircisinin ‘helal olsun’ diyeceği bir takım oluşturmak düşüncesi içindeyiz. Hepimizin isteği, futbolcuların formanın hakkını verebilmeleri, Galatasaraylılık ruhunu sahaya yansıtmaları” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.