Rizespor'un Eski Kaptanı Cernat İmzayı Attı!

Rizespor'un Eski Kaptanı Cernat İmzayı Attı!

Mustafa Denizli yönetiminde Ç.Rizespor'un takım kaptanlığını yapan oynadığı futbol, attığı ve attırdığı goller ile yeşil-mavili takımın Süper lige çıkmasında büyük emeği olan Rumen oyuncu Cernat, Hagi'nin takımına transfer oldu.

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi sürpriz bir transfere imza attı. Romanya'nın Viitorul Constanta Kulübü'nün hem sahibi hem de teknik direktörü olan Hagi, geçtiğimiz yıllarda Süper Lig'de fırtına gibi esen bir ismi kadrosuna kattı.

2010-13'te Karabükspor, 2013-14'te Çaykur Rizespor formalarıyla harikalar yaratan Rumen futbolcu, 35 yaşında Hagi'nin takımına gitti. Constanta'dan yapılan açıklamada oyuncunun 2 yıllık anlaşmaya imza attığı belirtildi. İlerleyen yaşına karşın bir çok takımın peşinde olduğu oyuncu geçen sezon Otelul Galati'de top koşturmuştu.

'Bizi seçti ve iyi yaptı'

Hagi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Florin Cernat'la geçtiğimiz kıştan beri görüşmeler yürütüyordum. Steaua Bükreş ile de görüştü ama sonunda bizi seçti ve bence iyi yaptı. Şimdi takımı onun etrafında kuracağım" dedi. Karabükspor'da 72 maçta forma giyen Cernat, 20 gol-12 asiste imza atarken, Çaykur Rizespor'da ise 36 karşılaşmada 12 gol-5 asist üretmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.