RİZESPOR´UN KADER HAFTASI

RİZESPOR´UN KADER HAFTASI

RİZESPOR´UN KADER HAFTASI

RİZESPOR´UN KADER HAFTASI


Son 4 maçında galibiyet alamayan Rizespor, taraftarı önündeki zorlu maçı kazanarak hem galibiyet özlemine son vermek hem de ateş hattından uzaklaşıp çıkışa geçmek istiyor.


 

Süper Lig´de 4 haftadır yenilen ve kalesinde tam 13 gol görüp taraftarını hayal kırıklığına uğratan Çaykur Rizespor için kader haftasına girildi. Yeşil-Mavililer bu hafta Karadeniz derbisinde komşusu Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Çaykur Rizespor olumsuz bir sonuç alırsa son haftaları sıkıntılı geçirecek. Geçen sezon 4 büyük takımla oynadığı maçlardan puan almayı başaran ancak bu sezon aynı başarıyı gösteremeyen ve 4 büyüklerle oynadığı maçları kaybeden Yeşil-Mavililer’de gözler şimdi Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi.

 

Rizespor, taraftarı önündeki zorlu maçı kazanarak hem galibiyet özlemine son vermek hem de ateş hattından uzaklaşıp çıkışa geçmek istiyor. Geçen hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor´a yenilerek büyük bir avantajı elinin tersi ile iten Yeşil-Mavililer rahat bir nefes almak için bu hafta galip gelmek zorunda. Bu maçın öneminin farkında olan teknik direktör Hikmet Karaman’ın, takımıyla yaptığı dünkü toplantıda sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.


 

Karaman´ın öğrencilerine, "Bu işin artık şakası kalmadı. Trabzonspor güçlü bir takım. Avrupa kupalarına kalmak için mücadele ediyor. Ne olursa olsun rakibimizi yenmek zorundayız. Hepiniz kendinize gelin ve durumun ciddiyetini bilerek oynayın. Prensibiniz çok çalışıp az hata yapmak olacak" sözlerini sarf ettiği öğrenildi.


 

Lig´in 29. haftasını 28 puanla düşme hattının üstünde tamamlayan Çaykur Rizespor´un teknik direktörü Hikmet Karaman, "Durumumuz ortada. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Yüksek konsantrasyon ve sabırla oynamamız şart. Artık puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Kredimizi bitirdik. Rize´de taraftarımızın desteğiyle bu finali kayıpsız geçmeliyiz. Kötü gidişe son verip çıkışa geçmeliyiz. Rakibimiz Avrupa kupası için mücadele ediyor. Tüm gücünü sahaya yansıtacaktır. Ne yapıp edip istediğimiz sonucu almalıyız" ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.