Samsunspor Kampı 3’te 3’le Kapattı

Samsunspor Kampı 3’te 3’le Kapattı

TFF 1.Lig ekiplerinden Samsunspor, Erzurum’da yaptığı 2. kamp döneminde oynadığı 3 hazırlık maçını da kazandı.

 Samsunspor, 19 Temmuz’da başlayan 2. etap Erzurum kampı bugün oynanan Konya Anadolu Selçuklu maçı ile tamamlandı. Kırmızı-beyazlılar daha önce de sırasıyla Azerbaycan’ın Kapaz takımı ve Sultanbeylispor ile karşılaşmıştı. Bugün oynadığı son hazırlık maçını da 1-0 kazandı. Samsunspor böylece Erzurum kampında oynadığı 3 hazırlık maçını da kazanmış oldu.

Kırmızı-beyazlılar, Konya Anadolu Selçuklu maçına kalede Furkan Köse, defansta Abdülkerim Bardakçı, Hasan Ortakaya, Ufuk Budak, Erkam Reşmen, orta sahada Çağrı Ortakaya, Kenan Karışık, Ramazan Övüç, Halil İbrahim Pekşen, Chibuike ve forvette Alperen Pak 11’i ile başladı. Samsun ekibi, karşılaşmayı Çağrı’nın golüyle 1-0 kazandı.

Maçın ardından kara yolu ile Samsun’a doğru yola çıkan kırmızı-beyazlılar, 28 Temmuz’da Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nun açılış maçında oynayacağı Ankaragücü karşılaşması için çalışmalarını sürdürecek.

Öte yandan Samsunspor, ayrıca 29 Temmuz’da Gürcüstan’ın Kolkheti 1913 Poti takımı ve 30 temmuz tarihinde 1461 Trabzon takımı ile hazırlık maçları yapıp sezona başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.