Samsunspor puanla ayrılmak istiyor

Samsunspor puanla ayrılmak istiyor

Samsunspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçından puan ile dönmeyi hedefliyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Vladimir Petkovic idaresinde Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Samsunsporlu futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı idman yaptı. Taktik çalışmalarında başarılı olamayan futbolcularını sert bir dille eleştiren Petkovic, 1.5 saat süren antrenman boyunca sürekli bağırarak futbolcuları yönlendirdi.
Antrenman sonrasında Galatasaray maçı hakkında gazetecilerin sorularına cevap veren Selim Teber, "Her maça nasıl hazırlanıyorsak Galatasaray maçına da öyle hazırlanıyoruz. Takım iyi çalışıyor, bu hafta 3 puan aldık, moralimiz yüksek. Maçta ne yapıp yapamayacağımızı gördük. 90 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyor. Maçı bırakmayıp iyi mücadele edeceğiz. Galatasaray maçından 3 puan almak istiyoruz" dedi. ,
Tecrübeli futbolcu Ergün Teber ise, kendileri için zor bir maç olacağını söyleyerek, "Rakibimiz yenildi ama büyük bir camia. Galatasaray yeni transferlerin ardından Fatih hoca ile birlikte ilk defa taraftarının önüne çıkacak. Bizimde ilk hafta aldığımız 3 puan var. İstanbul'a puan ya da puanlar için gideceğiz. Şehrimize mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Galatasaray'ın bu maça farklı bir motivasyon ile çıkacağını belirten kaleci Ahmet Şahin, "Galatasaray ilk hafta mağlup olduğu için bize daha farklı bir motivasyon ile çıkacak. Hem ilk defa kendi sahalarında oynayacaklar ham de yeni transferleri ile beraber oynayacaklar. O onlar için ayrı bir motivasyon olabilir, ama bizde sahaya puan almak için çıkacağız. Elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz, hatta onlardan daha fazla mücadele edersek Galatasaray'dan puan alabiliriz" şeklinde konuştu.
Gençlerbirliği maçında atılan 3 golünde asitsini yapan ve haftanın en başarılı futbolcuları arasında gösterilen Michael Fink, "Galatasaray büyük bir takım. Çok önemli bir maç. Onlar daha baskı altında olacaklar. Çünkü, hem ilk maçı kaybettiler hem de İstanbul'da oynayacaklar. Ama bizde İstanbul'a puan almaya gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.