Sergen'den spor yazarına ağır cevap!

Sergen'den spor yazarına ağır cevap!

Sergen Yalçın, Fanatik gazetesinde kendisiyle ilgili yazıanlara ağır tepki gösterdi.

Sergen Yalçın, Fanatik gazetesinde Orhan Yıldırım'ın kendisiyle ilgili yazdıklarına ağır tepki gösterdi. Eski futbolcu Sergen Yalçın hakkında "Rize maçında neden oynamadın ve bir çok takım arkadaşını da peşinden sürükledin?  Yazılı ve görsel medyada, sanal alemde şike soruşturması hakkında atıp tutacağına Beşiktaş forması altında lekelediğin yüzünü temizle." ifadelerini kullanan Yıldırım'a Sergen Yalçın'dan cevap gecikmedi.

Twitter hesabından konuyla ilgili sert açıklamalar yapan Yalçın, Orhan Yıldırım'a "Bu haber kendini spor yazarı zanneden oysa futbolla uzaktan yakından alakası olmayan zavallı bi arkadaşin hayali sanat eseridir.

Futbolu bırakmış olmama ragmen hala uzerimden rant sağlamaya calisanlar var çok komik. Kapımda fotoğraf çekmek icin bekleyen i...ler şimdi yazar olmuş bide bana sallıyorlar." şeklinde yanıt verdi.

İşte Orhan Yıldırım'ın Sergen Yalçın ile ilgili o yazısı:

Yavaş ol Sergen!

Sergen Yalçın, gerek yazılı ve görsel medyada, gerekse sanal alemde şike soruşturması hakkında atıp tutuyor. Önüne gelene sallıyor.

Bir hatırlatalım dedik; Rize maçında neden oynamadın ve bir çok takım arkadaşını da peşinden sürükledin? Dönemin hocası Lucescu’ya sorduğumda, “Nedenini biliyorum, ama açıklayamam. En iyisi git O’na sor” diyerek ipleri atmıştı. Şimdi çıkıp bilmişlik taslayacağına, Beşiktaş forması altında lekelediğin yüzünü temizle. Ya da sus, herkes seni öyle bilsin!

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.