Siftahı İlk Flörtü ile Yaptı !

Siftahı İlk Flörtü ile Yaptı !

Ç.Rizespor’a imza attığı an “Golcü stoper Rizespor’da” diye başlık atmıştık.

 Evet, rakamlar bunu gösteriyordu. Fildişi Milli takım oyuncusu Ousmane Vıera, bundan önce oynadığı takımlarda her sezon ortalama 6-7 gol atma başarısını göstermişti.

 
Geçtiğimiz sezon Romen ekibi Pandurii Târgu Jiu ile sözleşmesi bitmiş, kulüp oyuncusunun adeta kapısına yatarak “Sözleşmeyi uzatalım” teklifinde bulunmuştu. Fildişi Milli takım futbolcusu ise, kendisine yapılan teklifi nazikçe kabul etmeyerek ;” Futbol hayatıma Fransa’da devam etmek istiyorum” demişti.
 
Fransız takımlarından aldığı teklif Ousmane Vıera’yı tatmin etmemişti. Türkiye’den ilk ciddi transfer teklifi süper lige yeni yükselen T.Konyaspor tarafından yapılmış, bu futbolcunun menejeri ile prensipte el sıkılmıştı.
 
Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, ısrarla “Bana Vıera’yı alın” diyor. Yönetimden transfer komitesi başkanı Koray Deniz, bu transfer için çok büyük caba harcıyor ve Konyaspor ile anlaşan Ousmane Vıera’yı yeşil-mavili renklere bağlıyordu.
 
Ligde Ç.Rizespor forması altında toplam 2610 dakika forma giyen Vıera, en fazla sahada kalan oyuncu oluyor. Defansta yaptığı müthiş katkıya rağmen, o çok sevdiği duran toplarda ileri çıkıp, gol sevincini yaşamak siftahını işte Türkiye’de ilk flörtü olan Konyaspor karşısında gerçekleştirdi.
 
Maç sonu kulüp Başkanı Metin Kalkavan, soyunma odasına inerek başarılı defans oyuncusunu tebrik etti ve gol ortalamasını tutturması için ligde son dört maçta kendisinden goller beklediğini söyledi.
 
Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.