Slaven Bilic Rizespor Maçı Öncesi Konuştu

Slaven Bilic Rizespor Maçı Öncesi Konuştu

Çaykur Rizespor karşısında farklı bir taktik anlayışı sahaya sürecek olan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, sakatlıklar konusunda endişeli olmadığını söyledi.

 Ligin ilk maçında Cenk Tosun’un attığı gole lige iyi başladıklarını kurmaylarına aktaran Bilic, “Demba Ba çok önemli oyuncu ama Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun kadroda olacaklar. Özellikle Cenk bu aralar istediğim seviyeye çok yakın. Çaykur Rizespor maçında benim en önemli kozlarım bu iki isim olacak” dedi.

 
Slaven Bilic, Oğuzhan’ın takım antrenmanlarına katılması nedeniyle orta sahadaki kurgu için henüz karar vermedi. Olcay, Atiba, Veli, Oğuzhan ve Gökhan beşlisini orta sahada oynatmayı planlayan Bilic, Oğuzhan’ın maç gününe kadar olan temposuna bakacak. Form olarak takımdan geri olması durumunda, Necip ya da Kerim devreye girecek.
 
 
Oğuzhan’ın dönüşü
 
Çaykur Rize maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta, A Milli Takım kampından sakat dönen Oğuzhan, dünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Genç oyuncunun takım idmanına katılması Teknik Direktör Slaven Bilic’i sevindirirken Demba Ba’nın ise hâlâ takımdan ayrı çalışması, Hırvat hocayı farklı bir arayışa soktu.
 
Demba Ba dışında Sosa da bireysel antrenör eşliğinde çalışırken, milli takım kampından dönen Atiba ise yenilenme çalışmasıyla günü tamamladı. Taktik ağırlıklı antrenmanı çift kale maçla bitiren, siyah - beyazlı oyuncular hazırlıklarını bu Sabah yapacakları idmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.