Şok! Golcü oyuncu sezonu kapadı!

Şok! Golcü oyuncu sezonu kapadı!

Çaykur Rizespor'un Kamerunlu forveti Leonard Kweuke'nin yarın Almanya'da bıcak altına yatacağı ve sakatlığı nedeniyle sezonu kapadığı belirtildi.

 Çaykur Rizespor'un Kamerunlu forveti Leonard Kweuke'nin sezonu kapadığı ve yarın Almanya'da ameliyat olacağı belirtildi. Kweuke ile ilgili olarak birkaç gün önce kulüpten yapılan açıklamada, "3 hafta kadar takımdan ayrı kalacak" bilgisi verilmişti.

 
Siyahi yıldızın yapılan son kontrollerinde ise durumun çok daha ciddi olduğu ortaya çıktı. Keyif kaçıran bu gelişme sonrası Almanya'da ameliyat yapılması kararı alındı. Kweuke'nin ameliyat olacağı haberi, teknik direktör Hikmet Karaman'ı da resmen şok etti.
Ne olmuştu?
 
Hatırlanacağı üzere, Süper Lig'in 18. haftasında Çaykur Rizespor'un kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladığı ve 3-2 mağlup olduğu mücadelenin 64. dakikasına 2-1 geride giren ev sahibi ekip penaltı kazanmış, topun başına geçen Leonard Kweuke maça dengeyi getirirken, gol sonrası takım arkadaşı Ludovic Sylvestre ile gol sevincini yaşayan Kamerunlu futbolcu sevinci yaşarken sakatlanmıştı.
 
Sol üst arka adalesini tutup kendisini bir anda yere bırakan, tedavi gördükten sonra bir süre oyuna devam etse de saha içerisinde acı çektiği yüzünden okunan Kweuke, 75. dakika yerini Teddy Chevalier'ye bırakmıştı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.