Süper Lig'in Dibinde Düşme Tehlikesi Bulunan 5 Takım Var

Süper Lig'in Dibinde Düşme Tehlikesi Bulunan 5 Takım Var

Süper Lig'de bitime 4 hafta kala Bursaspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Adanaspor'un küme düşme tehlikesi bulunuyor.

 Bu hafta Süper Lig, ateş hattının kaderini belirleyecek final gibi maçlara sahne olacak. Ç.Rize Bursa'yı, Adanaspor da G.Birliği'ni yenmesine rağmen, Akhisar'dan 6 yiyen G.Antep'le birlikte TFF 1. Lig'in yolunu tutabilir. 23 puanla sonuncu turuncu-beyazlılar Trabzonspor'u, 26 puanlı G.Antep G.Saray'ı konuk edecek, 27 puanlı Ç.Rize de Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Ateş hattının hemen üstündeki 33 puanlı Kayseri bu üç takımın kaderini tayin edecek.

RİZE İKİLİ AVERAJDAN GİDEBİLİR
 
Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılılar Konya'yı yenmesi durumunda Adanaspor kazansa dahi Süper Lig'e veda edecek. Yine Kayseri'nin kazanması, G.Antep'in Aslan'a, Ç.Rize'nin de Kasımpaşa'ya kaybetmesi durumunda 3 takım birden Süper Lig'den düşecek. Kayseri kazanıp, Rize yenilirse bitime 3 maç kala puan farkı 9 olmasına rağmen rakibini iki maçta da deviren Mesut Bakkal'ın öğrencileri, ikili averajla Rize'yi TFF 1. Lig'e gönderecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.