Taraftar Kweuke'den yana olmaya başladı

Taraftar Kweuke'den yana olmaya başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Rizespor, hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı.

Gençlerbirli maçında yaşanan olay sonrası kweuke'nin takımdan ayrı çalışmasına karar veren hikmet karaman daha sonra ise kweuke'nin kardeşini de alt yapıdan uzaklaştırmıştı.Yaşanna olay sonrası kweukeyi haksız bulsada taraftar olayın büyütülmeden çözülmesinden yana olmaya başladı.Öte yandan Hikmet Karaman'ın takındığı bu tavırla birlikte taraftarı karşısına alması ise kaçınılmaz olmaya başladı.Kweuke yi takımdan göndermeyi düşünen hikmet karaman ın bu hamlesi gelirse taraftar ile arasının çok fazla açılacağı kaçınılmaz bir son olmaya başlar bile .Spor Toto Süper Ligde 1. Haftanın kapanış maçında Ankara’da Gençlerbirliği önünde 2-1 geride iken son 5 dakikada bulduğu gollerle rakibini 3 – 2 mağlup etmeyi başararak sezona 3 puan ile başlayan Rizespor, Ankara’dan bugün öğle saatlerinde döndükten sonra ara vermeden hafta sonu karşılaşacağı Fenerbahçe hazırlıklarına başladı.

Yeşil Mavililer, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde yaptığı antrenmanla, Pazar günü saat 21:45’te sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Karaman ile tartışan ve kadro dışı bırakılan Kweuke ile transfer görüşmeleri nedeniyle izinli olan Kıvanç Karakaş ve Tevfik Köse antrenmanda yer almadı. Patryk Tuszynski ise takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı.

Gençlerbirliği karşılaşmasının 87. dakikasındaki penaltı atışını kullanmak için teknik direktör Hikmet Karaman ile tartışan Kweuke, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile tartışan Kweuke, yönetim kurulunun kendisi hakkında vereceği karara kadar takımdan ayrı çalışacak.

Öte yandan Karadeniz ekibinin 23 Ağustos Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın bilet satışları da devam ediyor.

RİZESPOR – FENERBAHÇE BİLET FİYATLARI

Protokol: 500 TL

Vip A-B: 200 TL

Kapalı Deniz: 100 TL

Maraton: 100 TL

Kale Arkası: 50 TL

Misafir: 50 TL

Kapalı dağ  (Bayan-Çocuk): 30


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.