Taraftardan Kulübe Karaca İsteği

Taraftardan Kulübe Karaca İsteği

Çaykur Rizespor'un Stjepan Tomas ile anlaşmasından sonra yeşil-mavili taraftarların tepkisi ne oldu?

Ünal Karamn'ın istifasıyla sarsılan Çaykur Rizespor taraftarları, teknik direktörlüğre Hırvat teknik adam Stjepan Tomas'ın getirilmesinin ardından ne tepki verdi?



Ünal Karaman'ın istifasının ardından sezonun kalan 2 maçında yeşil-mavili ekibin başında Mehmet Ali Karaca'nın olacağı açıklanmıştı.



Taraftarlar Mehmet Ali Karaca'nın gelecek sezon da takımın başında kalması yönünde görüş belirtirken Çaykur Rizespor Kulübü, dün Antalyaspor'un eski antrenörü Stjepan Tomas ile anlaştığını açıkladı.

Peki Rizespor'lu taraftarların Tomas'ın takımın başına geçmesine tepkisi ne oldu?



Çaykur Rizespor Kulübünün Stjepan Tomas ile anlaşıldığını açıklaması üzerine birçok taraftar, durumdan memnuniyet duyarken Tomas'ın Okan Buruk döneminde altında imzası bulunan transferleri hatırlatarak gelecek sezondan umutlu olduklarını dile getirdi.

Rizeli antrenörlere de takımda yer verilmesini arzulayan yeşil-mavili taraftarlar, Mehmet Ali Karaca'nın emeklerinin heba edilmemesini istiyor.

Taraftarlar, Karaca'nın her zor dönemde takımı sırtladığını ve hiçbir menfaat beklemeden Rizespor için çalıştığını belirterek Karaca'nın takımda önemli bir mevkiiye getirilmesi arzusunu taşıdıklarını ifade ettiler. Karaca'nın bunu sonuna kadar hak ettiğini aktaran taraftarlar "Bu şehrin çocuklarına sahip çıkalım." görüşündeler.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.