Trabzon'dan F.Bahçeyi Kızdıracak Hamle

Trabzon'dan F.Bahçeyi Kızdıracak Hamle

Trabzon'dan F.Bahçe'yi kızdıracak transfer hamlesi

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi biletini aldıktan sonra kadrosunu güçlendirmek için düğmeye basan Bordo-Mavililer, Kanarya’nın stoperine de göz dikti. Kurmaylar, Nijeryalı Joseph Yobo için temaslara başladı.

Şampiyonlar Ligi’nde katılma hakkını elde ettikten sonra transfer harekatına başlayan Trabzonspor’da, F.Bahçe’yi kızdıracak bir isim gündeme geldi.

Egemen’in ayrılmasından sonra savunmayı tecrübeli bir oyuncuyla takviye etmek isteyen Bordo-Mavililer, geçen sezon Fenerbahçe forması giyen Joseph Yobo’ya el attı.
İngiliz ekibi Everton tarafından kadroda düşünülmeyen, yaklaşık 3 aydır Fenerbahçe’nin bonservisini almasını bekleyen 30 yaşındaki Nijeryalı stopere, teknik direktör Şenol Güneş‘in çok sıcak baktığı öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin, F.Bahçe’yle yapılan görüşmelerde 3 milyon Euro’ya kadar inen Everton ile masaya oturacağı ifade edildi.

ALTERNATİF BASSONG

Trabzonspor’un stoper arayışlarında bir diğer isim de Sebastian Bassong. Tottenham’da forma giyen Kamerunlu’yla ilgili ön çalışma yapan Bordo-Mavili kurmaylar, 6.5 milyon Euroluk bonservis bedeli nedeniyle fren yaptı. Karadeniz ekibinin, hem daha ekonomik hem de Türkiye tecrübesine sahip oluşu nedeniyle önceliği Yobo’ya verdiği öğrenildi.
Trabzon’un ‘Devler Ligi harekatı’ stoperle de sınırlı kalmayacak. Forvet hattını dünya çapında bir golcüyle takviye etmek isteyen Bordo-Mavili kurmayların, Real Betis’le anlaştığı iddia edilen Manchester City’nin Paraguaylı santrforu Roque Santa Cruz için de temasta olduğu öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.