Trabzonspor 1 - 6 Akhisar Belediyespor maç özeti

Trabzonspor 1 - 6 Akhisar Belediyespor maç özeti

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.

 Trabzonspor, tarihi bir yenilgi alarak sahasında 6-1 yenildi. Bu maçın ardından Trabzonspor, en çok gol yediği 8. haftayı görmüş oldu. Tarihi yenilgi sonrası Trabzonspor ligde 'en çok gol yiyen takım' oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, "Yönetimle birbirimize olan inancımız ve güvenimizde en ufak bir şüphe yok. Trabzonspor için alınması gereken en doğru karar neyse alınır. Ben zamana yayıldığında, doğru hamleler yapıldığında iyi şeyler yapılacağına inanıyorum. Bu konuda son derece pozitifim." dedi

 
Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Akhisar Belediyespor, Trabzonspor karşısında ilk yarıyı, 9. dakikada Serginho, 38. dakikada Mustafa Akbaş (k.k.) ve 45. dakikada Larsson'un attığı gollerle 3-0 önde tamamladı. İkinci yarının hemen başında 50. dakikadada Trabzonspor Abdülkadir'in golüyle farkı ikiye indirdi ancak Akhisarspor 52.  penaltıdan bulduğu golle farkı yeniden 3'e çıkardı. 
 
ERSUN YANAL'DAN İLK AÇIKLAMA
 
 
Maç sonrası konuşan Ersun Yanal'ın konuşmasından satır başları;
 
"Bu sonuç Trabzonspor'a ve oynamak istediğimiz takıma uygun değil"
 
"Biz büyük takımız. Büyük takım gibi oynamak ve böyle davranmak gerekiyor. Bunu yaparken de, gereğini getirmemiz gereken kurallar var"
 
"Yeni kurulan, takım olmaya çalışan bir takım. Bir sürece ve birlikteliğe ihtiyaç var. Saha içindeki dağınıklığın yarattığı sonuç ortada"
 
"Bunu düzeltmek gerekiyor. Bunu düzeltmek için de camia, yönetim, hoca... Ne gerekiyorsa, yapmak gerekiyor"
 
"Yönetimle birbirimize olan inancımız ve güvenimizde en ufak bir şüphe yok. Trabzonspor için alınması gereken en doğru karar neyse alınır"
 
"Trabzonspor 33-34 senedir problem yaşıyor demeyeyim, şampiyonluk yaşamıyor. Bu gerginlik her zaman var. Hep yarışın içinde olmak istiyor"
 
"33-34 senede 43 teknik direktör gelmiş, gitmiş. Oyuncular gelmiş, gitmiş. Maalesef Türkiye'de böyle sorunlar olunca, hemen sonuç alınması istenir"
 
"Hemen sonuç alınması isteği, maalesef ki maliyetlidir"
 
LİGDE EN ÇOK GOL YİYEN TAKIM TRABZONSPOR
 
 
Tarihi yenilgi sonrası Trabzonspor ligde 'en çok gol yiyen takım' oldu.

MAÇ SONUCU: Trabzonspor: 1 - Akhisar Belediyespor: 6
 
GOL!
 
90.dk: Kadir Keleş durumu 6-1 yapıyor.
 
83.dk: Oyunce değişikliği: Daniel Larsson oyundan alınıyor, yerine Helder Barbosa oyuna giren oyuncu.
 
GOL!   Trabzonspor: 1 - Akhisar Belediyespor: 5
 
64.dk: Paulo Henrique golü atıyor ve Akhisar Belediyespor maçta 5-1 öne geçiyor.
 
"ERSUN YANAL İSTİFA" SESLERİ
 
 
45+1. dakikada gelen Larsson'un golünün ardından Trabzonspor taraftarları 'Ersun istifa' tezüharatları ile tecrübeli teknik adamı istafaya çağırdı.
 
 
MAÇTAN NOTLAR
 
 
Burak Yılmaz, 100. maçına çıktı 
 
Trabzonspor'a sezon başında Çin'in Beijing Guoan takımından gelen Burak Yılmaz, bordo-mavili takım formasıyla 100. resmi maçına çıktı.
 
Karadeniz ekibine ilk kez 2009-2010 sezonunun devre arasında gelen, 2010-2011 ve 2011-2012 ile bu sezonda olmak üzere toplam 99 resmi maçı çıkan milli futbolcu, 65 gol kaydetti. 
 
Akhisarspor'da 4 eski Trabzonsporlu 
 
Teleset Mobilya Akhisarspor'un ilk 11'inde daha önce Trabzonspor'da forma giyen 4 oyuncu yer aldı. Soner Aydoğdu, Henrique, Mustafa Yumlu ve Caner Osmanpaşa 11'de görev aldı. Daha önce bordo-mavili formayı giyen futbolculardan Fatih Öztürk ve Kadir Keleş ise yedek kulübesinde oturdu. Trabzonspor'un eski oyuncularından Olcan Adın sakatlığı nedeniyle Akhisarspor'un 21 kişilik kadrosunda yer almadı.
 
Bu arada, Trabzonsporlu taraftarlar, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. Medical Park Stadı tribünlerinin önemli bölümünün boş olduğu gözlendi. Az sayıda Teleset Mobilya Akhisarspor taraftarları da karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünden takip etti. 

 
İŞTE İLK 11'LER
 
Trabzonspor: Onur, Mustafa Akbaş, Durica, Hubocan, Pereira, Sosa, Okay, Yusuf Yazıcı, Olcay, Abdülkadir, Burak Yılmaz
Akhisar Belediyespor: Lukac, Miguel Lopes, Caner, Mustafa, Ömer, Sissoko, Soner, Serginho, Larsson, Onur, Henrique

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.