Trabzonspor: 3 - Karabükspor: 1 Maç Özeti ve golleri

Trabzonspor: 3 - Karabükspor: 1 Maç Özeti ve golleri

Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Trabzonspor sahasında Karabükspor'u 3-1 mağlup ederken ligdeki ilk galibiyetini Burak Yılmaz'ın hat-trick'i ile aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir D.Ç Karabükspor'u konuk eden Trabzonspor karşılaşmayı Burak Yılmaz'ın attığı 3 golle 3-1 kazandı. Ligde ilk galibiyeti ile tanışan Bordo-mavililer puanını 5'e yükseltti.



COLMAN VE HENRIQUE KADRODA YOK

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor karşısında sürpriz bir kadroyu 11'de sahaya sürdü. Hafif sakatlıkları bulunan Colman ve Henrique'yi riske etmeyerek kadroya almayan Güneş, sakatlığı geçen Marek Sapara, Ferhat ve Pawel Brozek'i sürpriz bir şekilde 11'de sahaya sürdü. Colman'ın sol arka adalesinde gerilme olduğu, Henrique de ise küçük bir menisküs yırtığı bulunduğu ifade edildi.

SAMSUNSPOR MAÇINDAN 5 FARKLI İSİM

Çarşamba günü oynanan Samsunspor maçındaki 11'den 5 farklı ismi Karabükspor maçında sahaya süren Güneş, savunmanın solunda Marek Cech'in yerine Ferhat Öztorun'a, orta alanda Colman'ın yerine Sapara'ya, Serkan Balcı'nın yerine Volkan'a, Halil'in yerine Pawel Brozek'e, Adrian'ın yerine ise Alanzinho'ya şans verdi. Bu kadroyla birlikte Ferhat Öztorun, Marek Sapara ve Pawel Brozek ligde ilk kez ilk 11'de forma giyme şansı buldu.

ZOKORA, TOLGA VE GİRAY YİNE KESİK YEMEDİ

Trabzonspor'da bugüne kadar oynanan 3 lig ve bir Şampiyonlar Ligi olmak üzere 4 resmi maçta da 11'de sahaya çıkan futbolcu sayısı 4 oldu. Bordo - mavili takımda Zokora, Tolga ve Giray kaçar tüm maçlara 11'de sahaya çıktı. Teknik direktör Şenol Güneş, diğer 8 futbolcuyu ise değişmeli olarak kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.