Trabzonspor ile balıkesirspor 37 yıl aradan sonra karşılaşacaklar

Trabzonspor ile balıkesirspor 37 yıl aradan sonra karşılaşacaklar

Trabzonspor ile balıkesirspor 37 yıl aradan sonra karşılaşacaklar

Ziraat Türkiye kupası 4. Tur maçında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor 37 yıllık bir aranın ardından rakibine konuk olacak.
Trabzonspor ile Balıkesirspor 4 Aralık Çarşamba günü Türkiye Kupası 4. turunda karşılaşacak. İki takım arasında şimdiye kadar oynanan 4 maçta takımlar 1'en galibiyet elde ederken, 2 beraberlikle sahadan ayrıldılar. Bordo-mavili takım kalesinde 4 gol görürken, söz konusus maçlarda ise rakibine 5 gol attı.
Trabzonspor ile Balıkesirspor ilk kez 1967-1968 sezonunda 2. ligde karşılaştılar. İlk maçtan Balıkesirspor 4-2 galip ayrılırken, ikinci maç ise golsüz beraberlikle sonuçlandı. Balıkkesirspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği tek sezon 1975-76 sezonunda iki takım karşılaştı. Balıkesir'de oynanan ilk maç golsüz beraberlikle sonuçlanırken, Trabzon'da oynanan maçı ise bordo-mavili takım 3-0 kazandı.

FUTBOLUN GÜZELLİĞİ
Trabzonspor ile Balıkesirspor arasında oynanacak olan müsabakada futbolun güzel tarafı ise ön plana çıkıyor. Bordo-mavili takım ile kırmızı-beyazlı ekibi 37 yıllık bir aranın ardından tekrar karşılaşacak. Trabzonspor'un önemli oyuncularından olan Olcan Adın'ın memleketi Balıkesir olurken, Balıkesirspor formasını giyen ve takımın en değerli oyuncularından olan Muhammet Reis ise Trabzon'lu olması iki takım arasında oynanacak olan müsabakaya renk katıyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.