Trabzonspor transferde kolları erken sıvadı

Trabzonspor transferde kolları erken sıvadı

Sakatlıklar nedeniyle sezon başından beri sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, transfer harekatına erken başladı.

Sakatlıklar nedeniyle sezon başından beri sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, transfer harekatına erken başladı. Bordo-mavili kulübün izleme komitesi takip ettiği oyuncular hakkında son bilgileri toparlarken, ara transfer döneminde izlenecek transfer politikası da belirleniyor.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de hedefe koşturan Trabzonspor'da yönetim harekete geçti. Bordo-mavili yönetimin, hem Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansının yükselmesi hem de ligdeki şampiyonluk yarışı nedeniyle ara transfer döneminde takıma takviye yapmaya karar verdi. Özellikle forvet hattında yaşanan ciddi sakatlıklar bu bölge için Trabzonspor'u harekete geçirirken Vittek ve Henrigue geç dönecek olması nedeniyle arayışların başladığı ifade edildi.
Savunmaya da takviye yapma düşüncesinde olan Bordo-mavili yönetimin Avrupa'da, Spor Toto Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda kadro zafiyeti yaşamayacağı bir kadroyu oluşturmaya devam edeceği ifade edildi.
Kadro'da yer alan bazı oyunculardan yaşadıkları ciddi sakatlıklar nedeniyle tam anlamıyla istifade edemeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetim ile sürekli görüş alış-verişinde bulunuyor. Takım içersinde her oyuncunun alternatifini oluşturmak içinde çalışmalarını sürdüren deneyimli teknik adam her oyuncusuyla tek tek görüşmeler yaparak hazır olmalarını istiyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.