Trabzonspor'a fındık morali

Trabzonspor'a fındık morali

Bordo-mavili takım, deplasmanda oynayağı karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Halil Altıntop ile birlikte Tayfun Cora, Vittek ve Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın kampında bulunan Zokora katılmadı. Volkan Şen ise takımda ayrı olarak doktor kontrolünde yürüyüş yaptı. Bordo-mavili takım, koşunun ardın yan top çalışması yaparken çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.
Antrenman öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gelen Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ile meclis üyeleri ilk olarak Trabzonspor yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Asbaşkan Nevzat Şakar ile görüştüler. Daha sonra Bordo-mavili takımın antrenmanını ziyaret eden heyet, teknik direktör Şenol Güneş ve oyunculara "Enerjiniz artsın" diyerek fındık hediye ettiler.
TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Trabzonspor'un Trabzon'un en büyük değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, moral ve katkıda bulunmak için iyi bir enerji kaynağı olan fındık armağan etmek istediklerini söyledi.
Asbaşkan Nevzat Şakar ise TTB'den her zaman destek gördüklerini belirterek, "Kulüp olarak Trabzon ile ilgili sorumluluklarımızı biliyoruz. Fındık gibi bir ürünümüzü de tüketmek ve her zaman hatırlatmak da bu sorumluluklarımızdan biridir" dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.