Trabzonspor'a Şike İmasında Bulunan Trabzonlulara Trabzonspor Başkanı Usta'dan Tepki

Trabzonspor'a Şike İmasında Bulunan Trabzonlulara Trabzonspor Başkanı Usta'dan Tepki

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor’un Bursaspor’a karşı oynadığı oyundan dolayı Trabzon’u eleştiren ve Trabzonspor’a şike imasında bulunarak “Bu lekeyi temizleyemezsiniz” diyen Trabzonlulara tepki gösterdi.

 Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Bursaspor'a yenilen Trabzonspor'da, Trabzon spor camiasının Trabzonspor’a tepkisi nedeniyle Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bu kişileri isim vermeden İrlandalı ilan ederek tepki gösterdi ve "Kahpe içeriden olunca kapı kilit tutmaz oğul." dedi.

 
Kulüp başkanı Muharrem Usta, Twitter hesabından, "İftira atmak bir hastalıktır ancak İrlandalı olunca durum farklı. Ne demiş Dede Korkut! 'Kahpe içeriden olunca kapı kilit tutmaz oğul." ifadelerini kullandı.
 
Trabzonspor’un son 10 maçta 1 galibiyeti bulunan, son 6 maçta ise galibiyeti bulunmadığı gibi 22 golü kalesinde gördüğünden averaj takımına dönen Bursaspor’a kendi evinde 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 yenilerek Çaykur Rizespor’un küme düşmesi nedeniyle Trabzonspor Divan Kulubü Başkanı Av. Ali Sürmen, Gebze Trabzonlular Derneği Başkanı Necdet Demirtaş ve Trabzon basınının bir kısmı ile Trabzonspor’un Trabzonlu Eski Teknik Direktörü Giray Bulak TRT’de yayınlanan Stadyum programında Trabzonspor’un şike yaptığı imasında bulunmuş ve “Bu lekeyi temizleyemezsiniz” şeklinde sert sözlerle eleştiride bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.