Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye davet

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye davet

Trabzonspor yönetimi, Ali Koç ve Fenerbahçeli diğer yöneticileri Şampiyonlar Ligi maçına davet etti.

Trabzonspor'un yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Inter maçından önceki yönetici Recep Denizer'i arayarak başarı dileyen Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç ve diğer kulüp yetkililerini Trabzon'daki Şampiyonlar Ligi maçına davet etti.
"ARZUMUZ TRABZON'A DESTEKLERİNİ GÖSTERMELERİDİR"

Radyospor'un haberine göre; Bekiroğlu, "Ali Koç'un davranışı Fenerbahçeliliğe ve Koç ailesine yakışır bir hareket, Ali Bey'in Recep Bey'i arayıp, başarı dilemesi. Kutluyorum kendisini. Tabii ki Trabzonspor, tüm Türkiye'ye temsilen oradaydı. Bence bu futbol taraftarlığından daha önce gelmesi gereken bir şey. Trabzonspor ve Fenerbahçe biri var olursa var olabilecek iki büyük camiadır. Geçen İstanbul'daki maçtan sonra boynumda atkıyla taksi arıyordum. İki Fenerbahçeli genç kardeşim, beni bir fanatiğin olası saldırısından korumak için çevrelediler ve taksiye binmemi sağladır. Bu örnek bir davranıştır. Herkesin bu iki örnek genç Fenerbahçeli'nin yaptığını örnek alması gerekir. Bu anlamda sayın Koç'un yaptığı jest bu anlayışın altyapısını oluşturmaktadır. Kendisini saygıyla, teşekkürle selamlıyorum. Ali Koç ve bütün takımlarımızın yöneticilerini, Şampiyonlar Ligi maçlarını seyretmek için şahsım ve yönetim kurulu adına Trabzon'a davet ediyorum. Aramak büyük bir jest; ama bizim daha çok arzu ettiğimiz şey onların gelerek maçlarımızı izlemesidir" dedi.
"INTER GALİBİYETİ SÜRPRİZ OLMADI"

Inter maçına da değinen Tuncay Bekiroğlu, "Benim için Inter karşısında alınan sonuç asla sürpriz değildi. Transfer döneminde çok titiz davrandık ve doğru hamleler yaptık. Inter maçında da kazanmak stratejisi üzerinde oynadık, her zaman olduğu gibi, yeni transferlerimizle bu strateji maç sonuna kadar başarıyla uyguladık" diye konuştu.
"CELUSTKA İSMİNİ TÜM DÜNYA DUYACAK"

Pek çok transferde olduğu gibi Celustka'nın transferinde de etkili olan Bekiroğlu, "Ondrej Celustka ismini tüm dünya öğrenecek. Bu futbolcunun ismini dünyanın bütün kulüpleri öğrenecek. Her şeyden önce birinci sınıf bir karakteri var. Kişiliği çok oturmuş bir insan. Çok yönlü bir savunma oyuncusu, sol da stoperde, sağda her yerde çok başarılı oynuyor. Benfica maçında İstanbul'da Benfica'ya atılan gole baktığımızda mükemmel bir pas verdi. Yani ofansif açıdan da son derece başarılı bir oyuncu. Hem ofansta hem defansta etkin. Ama Inter maçında sadece Celustka değil. 18 tane kahraman vardı" dedi.
"BURAK DAHA KONTROLLÜ HAREKET EDECEKTİR"

Burak Yılmaz'ın aldığı cezaya da değinen Bekiroğlu, "Manisa'daki maçta Burak'ın pozisyonu göremedim, dolayısıyla PFDK'nın kararını eleştiremem. Burak'ı çok severim, ama profesyonelliğin gerektirdiği bazı şeyler var. Atletic Bilbao maçında Burak'ın hakeme kırmızı kart gösterme olanağını tanımaması gerekirdi. Burak hareketlerini gözden geçirdi. Özür diledi, biz de sevgiyle özrü kabul ettik. Burak yeteneğindeki bir oyuncunun yeteneklerine ihanet etmemesi gerekir. Bundan sonra daha dikkatli davranacağını inanıyorum" şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.