Transferi bitti tartışması bitmedi!

Transferi bitti tartışması bitmedi!

Trabzonspor yönetimi'nden, 'Ziegler, Trabzonspor'u reddetti, Fenerbahçe'ye gitti' haberlerine tepki geldi.

Trabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar, "Sürekli çelişkili sözler veren Ziegler'den biz vazgeçtik. İsviçre'ye gönderdiğimiz uçağı geri çekince almamız için çok uğraştılar, ama iş işten geçmişti" dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, "Zigler, Trabzonspor'u reddetti, Fenerbahçe'ye gitti" haberlerine tepki gösterdi. Asbaşkan Nevzat Şakar, Reto Ziegler'in sürekli olarak çelişkili sözler verdiğini belirterek, "Biz Ziegler için önce kulübüyle, sonra da kendisi ile görüştük ve anlaştık. Ama bir gün önce verdiği sözleri bir gün sonra tamamen unuttu. Biz de çelişkili ifadeler kullanan bu futbolcudan vazgeçtik. İsviçre'ye gönderdiğimiz uçağı geri çekince babası, amcası, menajerleri, sürekli onu almamız için bizi aradı. Ama iş işten geçmişti. Bu arada devreye giren bazı kişilerde oldu" diye konuştu.

TRABZONSPOR 10 EKSİKLE ÇALIŞTI

Trabzonspor yarın akşam saat 19.00'da Çaykur Rizespor ile Rize'de oynayacağı hazırlık maçı öncesi çalışmalarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Glowacki, Adrian, Pawel Brozek, Cech, Sapara, Zokora, Vittek, Tolga ve Burak Yılmaz ile sakatlığı bulunan Piotr Brozek katılmadı. Bordo - mavililer, kondisyon çalışmasının ardından salona geçerek çalışmalarını burada sürdürdü. Antrenmanı başkan Sadri Şener ile yönetim kurulu üyeleri de izledi.

BAŞKAN ŞENER, ŞENOL GÜNEŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada antrenman sırasında Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar, yaklaşık 15 dakika teknik direktör Şenol Güneş ile görüştü. Oldukça neşeli geçen görüşmede Başkan Şener, Şenol Güneş'e Volkan Şen'in antrenman performansını sordu. Sahaların genel durumunun da görüşüldüğü toplantının ardından Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleriyle mini bir toplantı yaptı.

UEFA HEYETİ AVNİ AKER'İ İNCELEYECEK

Trabzonspor yönetimi, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu Şampiyonlar Ligi'ne uygun hale getirmek için yoğun çaba harcıyor. Daha önce Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda birkaç kez inceleme yapan UEFA yetkililerinin Salı günü yine Trabzon'a geleceği ve statta son kez incelemelerde bulunacağı belirtildi. Stadın kriterlere uygun olduğu ancak saha zemininde hala bozukluklar bulunduğu belirtildi.

TRABZONSPOR POTAYA DA TAKVİYE YAPTI

Öte yandan Beko Basketbol 1.Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, son olarak ABD'li oyuncu Dewarick Spencer'i renklerine bağlayarak 3. yabancı oyuncusunu da aldı. Bir dönem Efes Pilsen'de de forma giyen ve 2 numara pozisyonunda görev yapan ABD'li oyuncunun transferi biterken, oyuncunun yarın Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Daha önce ABD'li Lewandel ve Feields'i renklerine bağlayan Trabzonspor'da Dewarick transferinin de kesinleşmesinin ardından kadronun büyük oranda şekillendiği belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.