Türkiye Şampiyonasında Raftingcilerden Asker Selamı

Türkiye Şampiyonasında Raftingcilerden Asker Selamı

Van'da yapılacak olan Türkiye Rafting Şampiyonasından Barış Pınarı Operasyonuna Asker Selamı

 Van'da yapılacak olan Türkiye Rafting Şampiyonasından Barış Pınarı Operasyonuna Asker Selamı

 
Türkiye Rafting Federasyonu tarafından Van İli Bahçesaray ve Çatak'ta yapılacak olan R4 Türkiye  Rafting Şampiyonasının açılış seremonisinde sporcular Barış Pınarı Operasyonunda mücadele eden Mehmetçiğe asker selamı gönderdi.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu, WRF Dünya Rafting Federasyonu, Van Valiliği, Bahçesaray Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Çatak Kaymakamlığı ve Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak olan  R4 Türkiye  Rafting Şampiyonası 2. ayak yarışları için Bahçesarayda yapılan açılış töreninde Rafting sporcuların sınır ötesinde Barış Pınarı Operasyonunda mücadele eden kahraman Türk ordusuna Asker selamı yollaması katılımcılardan alkış aldı.


 
Yapılan şampiyonaya Bingöl Genç Murat S.K., Düzce Belediyesi S.K., Düzce Mehmetçik S.K., Elazığ Palu Belediyesi S.K., Erzurum Atatürk Üniversitesi S.K., Hakkari Cilo Rafting S.K., Hakkari Çukurca Zap S.K., İstanbul Ataşehir Doğa Sporları Kulübü, İstanbul Ataşehir Çamoluk S.K., İstanbul Üniversitesi S.K., Kahramanmaraş Gençlik Spor Kulübü, Muğla Dalaman Belediyesi S.K., Muğla Sarsala S.K., Rize Alipaşa S.K., Rize Ardeşen Belediyesi S.K., Rize Çayeli Denizcilik Lisesi Spor Kulübü, Rize Çaykur S.K., Rize Tunca Belediyesi S.K., Tunceli Munzur S.K., Tunceli Pertek Belediyesi S.K., Van Bahçesaray Belediyesi S.K., Van Çatak Belediyesi S.K., Van Çatak Halk Eğitim S.K., Van Gevaş Gençlik Merkezi S.K. ve Van Yelken İhtisas Kulübü katıldı.
Yapılan şampiyonanın açılış törenine; Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Beyoğlu Eski Belediye Başkanı, 22, 23. dönem İstanbul, 24. dönem Rize Milletvekili RTEÜ Yaşatma Vakfı Başkanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Bayraktar, AK Parti 23 ve 24. dönem Van Milletvekili, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Orhan, Türkiye Rafting Federasyon Başkanı ve WRF Dünya Rafting Federasyon İkinci Başkanı Fikret Yardımcı, Bahçesaray Kaymakamı Muhammet Öztabak, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Seylan, Gençlik ve Spor Van İl Müdürü ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat inanç,  Beyoğlu Eski Belediye Başkan Yardımcısı, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ökten, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Hatipoğlu, Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Rize Millet Vekili Osman Aşkın Bak'ın danışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Kahramantürk, Daire Müdürleri, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları STK Başkanları, Okul Müdürleri,  Hakemler, Sporcular ve Bahçesaray halkı katıldı.


 
Program Bahçesaray'da yapılan Türkiye Rafting Şampiyonasına destek veren 41 ilden getirilen Türk Bayrağının Bahçesaray'a teslim edilmesiyle başladı. Ardından sırasıyla teknik komite, hakemler, yarış nehir güvenliği ekipleri ve spor kulüplerinin tek tek tanıtımı ile devam etti.
Saygı duruşu ve istiklal marşı öncesi; Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Rafting Federasyonunun Sınır Ötesinde Barış Pınarı Operasyonundaki kahraman askerlerimize destek mesajı içeren pankart sporcular tarafından açıldı.


 
Açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti, Gençlik ve Spor Van İl Müdürü ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat inanç, Türkiye Rafting Federasyon Başkanı ve WRF Dünya Rafting Federasyon İkinci Başkanı Fikret Yardımcı, AK Parti 23 ve 24. dönem Van Milletvekili, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Orhan, Beyoğlu Eski Belediye Başkanı, 22, 23. dönem İstanbul, 24. dönem Rize Milletvekili RTEÜ Yaşatma Vakfı Başkanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Bayraktar ve Van Valisi Mehmet Emin Bilmez birer konuşma yaptı.


 
Konuşmaların ardından yapılan plaket töreninin ardından protokol üyeleri ve şampiyonaya katılan tüm sporcular asker selamı ile, basın mensuplarına büyük Bahçesaray pozu verdi.





















 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.