'Üç maçtan bu yana iyi gitmiyoruz'

'Üç maçtan bu yana iyi gitmiyoruz'

Çaykur Rizespor'un kabus gibi üzerine çöken küme düşme potasındaki takımların sonuncusu olan Giresunspor karşılaşması sonrası Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Rizespor Gibi Olamadıklarını söyledi.

Bank Asya 1. Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan çaykur Rizespor'da puan kaybının son yaşandığı Giresun deplasmanı sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 3 maçtır iyi gitmediklerini ifade ederek çok büyük avantaj elde edilebilecek maçlara çıktıklarını ancak bu maçlarda avantajları kullanamadıklarını söyledi ve ekledi Rizespor gibi olamadık!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar,  Bank Asya 1. Lig'in en altında olan üç takıma karşı 6 puan kaybettiklerini ve hepsiyle berabere kaldıklarını belirtti. Çok büyük avantaj elde edilebilecek maçlara çıktıklarını ancak bu maçlarda avantajları kullanamadıklarına dikkati çeken Kalpar,''Nedenleri niçinleri araştıracağız. İkinci yarıya iyi başladık. İlk yarıya oranla daha iyi oynadık ancak yine de Rizespor gibi olamadık bunu kabul etmemiz gerekir. Üç maçtan bu yana iyi gitmiyoruz. Daha önceki maçlara baktığımızda eskiden sergilediğimiz güzel oyunu sergileyememekten dolayı üzüntülüyüz. Son maçı kazanıp devreyi iyi bir şekilde kapatmayı istiyoruz" şeklinde konuştu.

GİRESUN CEPHESİ

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya çok talihsiz bir sezon geçirdiklerini hatırlatarak, "Bu sene bir takımın başına gelebilecek ne kadar talihsizlikler varsa başımıza geliyor .Maça başladık 1-0 geriye düştük ama oyuncularım oyun disiplinini bozmadan gol atıncaya kadar mücadele etti. Golü de attık. Ancak galibiyeti getirecek golü kaydedemedik" dedi.

Kaya, devre arasında taraftarlar ile yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkmak istediğini belirten Fatih Şen'in ve diğer oyuncuların duygusal yapısını mazur görmek gerektiğini ifade ederken, az puana rağmen destek veren taraftara, basın mensuplarına, Giresun camiasına, yakın ilgi gösteren Vali Dursun Ali Şahin'e ve Kayyum heyetine teşekkür etti.

Kaya, şunları söyledi: "Biz onların çabalarını yeni kongrede ne olacak belirsizliğine rağmen çıktık elimizden geleni yaptık. Futbolcularıma teşekkür ediyorum yapacak başka bir şey yoktu. Arkadaşlar şuana kadar topladığımız sekiz puanı küçümsemeyin. Eğer biraz futbol şansımız olsaydı bu oyun ile şu anda en az 16 puanımız vardı."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.