Uğur Tütüneker: Fevri Davrandım

Uğur Tütüneker: Fevri Davrandım

Fenerbahçe'ye Kadıköy'de ilk yenilgisini tatırabileceklerini açıklayan Ç.Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, K.Karabükspor maçı sonrası...

Fenerbahçe'ye Kadıköy'de ilk yenilgisini tatırabileceklerini açıklayan Ç.Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, K.Karabükspor maçı sonrası açıklamaları dolayısıyla fevri davranıp hata yaptığına vurgu yaptı.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, hafta sonu oynanacak olan T.Konyaspor maçında taraftarlardan destek isterken, içerde oynanan K. Karabükspor maçında kendisinin de zaman zaman fevri davrandığını, bunun yanında birkaç taraftarlarında kendisine fevri davranıp tepki verdiğini söyledi.

Bu tip olayların zaman zaman olabileceğini vurgulayan Tütüneker; “Ben böyle şeylere takılı kalmam. İçerde kazanamama adına sıkıntı var. Gün birlik olma günüdür. Pazar günü Yeşil-Mavili takıma gönül verenler gelsinler takımına destek versin. Üst üste özellikle iç sahada zor bir seri oynadık. Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir ve Karabükspor karşılaşmaları. Ben takımıma, oyuncularıma güveniyorum. Sakatlıkların arkasına sığınmadan, kim sağlamsa çıkıp maçlarımız oynadık. Başarılı da olduğumuzu düşünüyorum. Son Kayserispor maçında özellikle Lualua’ya teşekkür ediyorum. Maç sonunda da kendisine teşekkür ettim. Konyaspor maçı ölüm kalım maçı değil elbette. Kazanmamız halinde ligde rahatlama adına derin bir nefes alacağız. Tekrar söylüyorum, desteğe ihtiyacımız var ve bu bir gerçek” dedi.

Sakatlıklar konusunda bilgi veren Tütüneker; “Ali Abdi ve Görkem bizimle birlikte olamayacak. Engin bir gidiyor, bir geliyor. Kim varsa, bu Ali olur, Mehmet olur fark etmez. Sağlam kimse onunla gideceğiz” dedi.

Fener’e Kadıköy’de İlk Yenilgisini Tattırabiliriz!

Ligin son beş maçına girilirken, her takımında puan alabilecek kapasitede olduklarını vurgulayan Tütüneker, “ Bir takım mağlup olabilir. Fenerbahçe takımını deplasmanda yenebiliriz ve bu takıma ilk iç saha mağlubiyetini yaşatabiliriz. En zor maçımız ilk oynayacağımız maçtır. Önce Konyaspor karşılaşmasını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

A2’YE TAKVİYE GELMEYECEK

Önümüzdeki hafta Mersin’de oynanacak olan A2 Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Ç.Rizespor A2 takımına AS takımdan her hangi bir takviye vermeyi düşünmediğini dile getiren Tütüneker ; “Kimseyi göndermeyi düşünmüyorum ve bu çok yakışık almaz. Açık söylüyorum ben pek ilgilenemedim A2 ve alt yapı ile. Allah izin verirse, önümüzde ki sezon burada kalırsak, çok daha farklı şeyle düşünüyorum” dedi.
Haber : Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.