Umar Aminu! Fenerbahçe'nin Gündeminde Satın Alma Opsiyonu Rizespor'da

Umar Aminu! Fenerbahçe'nin Gündeminde Satın Alma Opsiyonu Rizespor'da

Gelecek sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'yle ilgili Nijerya basınından gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiası geldi. Buna göre Sarı Lacivertliler, Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Umar Aminu'nun peşinde

 Gelecek sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'nin transfer gündemine sürpriz bir isim geldi.


 
Nijerya basını, Sarı Lacivertliler'in Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Umar Aminu'nun peşinde olduğunu yazdı.
Ülkede yayım yapan AOI Football, adlı internet sitesinin haberine göre Fenerbahçe yönetimi, gelecek sezon için en önemli transfer hedefini Aminu olarak belirledi.
Haberde oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Osmanlıspor yönetiminin Nijeryalı sol kanadı kadrosunda düşünmediği ve gelecek yaz takımdan göndermeye kararlı olduğu ifade edildi.
 
Öte yandan 23 yaşındaki yıldız ismin satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Rizespor'un Fenerbahçe'nin Aminu'yu transfer etmesinin önündeki tek engel olduğu kaydedildi.
 
Bu sezon Rizespor formasıyla 24 maçta 5 gol ve 4 asist kaydeden Aminu, takımının vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.
 
Piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen genç futbolcunun Osmanlıspor ile olan sözleşmesi ise 2020 yazında sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.