Usta ikna etti Yanal geliyor

Usta ikna etti Yanal geliyor

Trabzonspor Başkanı, "Kimse işine karışmayacak söz veriyorum" dedi ve gelecek sezon için Ersun Yanal'ı ikna etmeyi başardı.

 Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Muharrem Usta, önceki gün Hami Mandıralı'nın teknik direktörlük görevinden olmayacağının mesajının verirken, Türk futbolunun en gözde çalıştırıcılarından Ersun Yanal'la her konuda anlaştı. Ancak daha önce bordo-mavili takımda görev yapan Yanal'ı ikna etmek pek kolay olmadı. Karadeniz ekibinin başında olduğu iki dönemde de istediği başarıyı yakalayamayan tecrübeli teknik adam, ilk başta Muharrem Usta'ya "Açıkçası Trabzonspor'da bir daha görev yapmayı düşünmüyordum. Kulübü, taraftarı, halkı çok seviyorum. Ama yöneticiler teknik konulardaki işlere çok fazla burnunu sokuyor. Bu sebeple tereddütlerim var" dedi. 

Kimse işinize karışmayacak 

Ersun Yanal'a saatlerce projelerini anlatan Trabzonspor Başkanı, artık kulüpte yepyeni bir anlayışın hakim olduğunu söyleyerek, herhangi bir çekincesi olmaması gerektiğini de belirtti. Muharrem Usta, "Sayın hocam, bizle beraber yeni bir yönetim anlayışı geldi. Gelecek sezon da takımın başında mutlaka sizi görmek istiyoruz. Size söz veriyorum hiçbir arkadaşım teknik konularda yorum dahi yapmayacak. Sizin işinize kimse karışmayacak" dedi. Bu görüşmenin ardından Ersun Yanal Trabzonspor'un teklifini kabul etti ve her konuda anlaşıldı. Öte yandan Yanal'ın, Fenerbahçe'den ayrılacak Caner Erkin'i de Trabzon'a getireceği iddia edildi. 

Hami Mandıralı: Gençlerle yürümek beni çok mutlu eder

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın gelecek sezon kulüp içinde farklı bir göreve getirmeyi düşündüğü Teknik Direktör Hami Mandıralı, "Trabzonspor'u var eden alt yapı gerçeğinden de uzaklaşmayacağız" dedi.  Yönetimin projelerinin kendisini heyecanlandırdığını belirten Mandıralı, "Gelecek yıl şampiyonluk hedefine yürürken gençlerimizin de bu başarının içinde olması beni mutlu edecektir" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.