Vedat Muric Gol Krallığında 2. Sırada Bitirdi

Vedat Muric Gol Krallığında 2. Sırada Bitirdi

Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Vedat Muric, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon attığı 17 golle gol krallığı yarışında ligi 2. sırada tamamladı.

 Çaykur Rizespor’un Kosovalı golcüsü Vedat Muric, Trabzonspor’a attığı golle ligdeki gol sayısını 17’ye yükseltti. Yeşil Mavili golcü futbolcu böylece gol krallığı yarışında ligi 30 golle zirvede tamamlayan Galatasaraylı Mbaye Diagne’nin ardından 2. oldu.

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de Cuma akşamı oynanan karşılaşmalar sonrasında ligde 10. sırada yer alırken, Vedat Muric ilk 13 sırada yer alan takımların hepsine gol atma başarısı gösterdi.

Muric, ligde sadece 4 takımın filelerini havalandıramazken, bu takımlar ise Kasımpaşa, Göztepe, Bursaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu. Muric’İn gol atamadığı 4 takım da sıralamada Çaykur Rizespor’un altında yer aldı. 3’ünün ise kümede kalma mücadelesi veren ekipler olması dikkat çekti.

Muric, ligin ilk yarısında Akhisarspor, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor ve Aytemiz Alanyaspor filelerini sarsarken ilk devreyi de 5 golle tamamladı. Yeşil Mavili golcü futbolcu ikinci devrede ise rakip ağları 12 kez sarsarak toplam 17 gole ulaştı ve gol krallığı yarışını 2. sırada tamamladı. Muric, ikinci devrede ise Akhisarspor, Antalyaspor, Evkur Yeni Malatyaspor, İstikbal Mobilya Kayserispor (2), Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Medipol Başakşehir,MKE Ankaragücü, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor filelerini havalandırdı.

Çaykur Rizespor'un ligin 2. devresindeki çıkışında büyük pay sahibi olan Muric'in bu performansı Fenerbahçe ile İspanya ve Fransa'dan da birçok takımın dikkatini çekmiş ve Yeşil Mavili futbolcuyu transfer listesine dahil ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.