Veteranlar Turnuvası Sona erdi

Veteranlar Turnuvası Sona erdi

Rize veteranlar & masterler Ayder su 9. geleneksel veteranlar futbol turnuvası

 30 ağustos zafer bayramında oynanan Rize veteranlar & masterler AYDER SU 9. Geleneksel futbol turnuvası finali akşam oynanan final maçıyla sonuçlandı. Çemberci inşaat – Apikoğlu Çiftlik veteranlarının karşılaştığı müsabaka harika mücadeleye sahne oldu. onlarca gol pozisyonunun yaşandığı maçta  her iki takım girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve maç sıfır sıfır beraberlikle sonuçlandı. Direkt penaltı atışlarına geçilen maçta 8 penaltı atışı kullanıldı Çemberci İnşaat takımından nuri Özkanlı ve hızır çınar penaltı atışını  kaçırırken apikoğlu çifltlik veteranları takımından aydın yılmaz , murat ışık ve takımın en tecrübeli ismi kenan osma penaltı atışlarından yararlanamadı. Çemberci İnşaat takımının yıldızı kalecisi şaban çekmiş oldu. turnuva boyunca performansı ile maçlara damga vuran şaban çekmiş yarı final ve final maçlarında yaptığı kurtarışlarla takımını şampiyonluğa taşıyan isim oldu. Turnuva boyunca kalesinde bir gol gören şaban çekmiş final maçında penaltı atışlarında   3 penaltı atışını kurtarırken   Sekizinci penaltı atışını gole çevirip rakip kalecinin topu auta atmasıyla takımına şampiyonluğu kazandırdı.

            Yapılan kupa töreninde ;

            Bundan önceki turnuvaların yapımında her zaman destek veren Gafur BAYRAK a komite tarafından yaptırılan forma hediyesi TUFAD Rize yönetim kurulu üyeleri Ogün KUTLU ve Cevdet KURT tarafından verildi

            Müsabaka sonunda ikinci olan  Apikoğlu Çiftlik Veteranları takımına  kupasını   TÜMSO ( Türkiye Masterler Spor Organizasyonu ) başkanı Erkan SOYYİĞİT verdi

            Şampiyon takımının SPORTIVE mağazasından alınan 250 tl lik hediye çekleri TÜMSO yönetim kurulu üyeleri Osman BALCI ve Şeref YEREBAKAN tarafından verildi .

            Şampiyon takımın madalyaları ve kupası Gafur BAYRAK ve TUFAD başkanı Bilal KARAFAZLIOĞLU tarafından Çemberci İnşaat takımına verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.