Volkan Şen imzaladı!

Volkan Şen imzaladı!

Volkan Şen resmen imzaladı.

Trabzonspor'un Bursaspor'dan 3.6 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Volkan Şen, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle 4 yıllığına Trabzonsporlu oldu.

Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Volkan Şen, "Başkanımız Sadri Şener'e çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor çok büyük bir camia. Bende kulübüm adına şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum. Trabzonspor'a en iyi şekilde faydalı olmak istiyorum. Tekrar milli takıma gidip orada da kalıcı olmak istiyorum. Dün geldim buraya fazla gezme şansı bulamadım ama burada bir aile ortamı var ve bende bu aile ortamına dahil olmak istiyorum. Hedefleri olan bir futbolcuyum hedeflerim için elimden geleni yapacağım. Trabzon'da uzun yıllar form giymek istiyorum. Trabzonspor büyük bir camia onlara uzun yıllar hizmet etmek istiyorum" dedi.

Şen, "Şampiyonlar liginde oynayamayacağım ama ben olsamda olmasam da Trabzonspor şampiyonlar liginde en iyi şekilde mücadele verecektir. İnter daha ağır basıyor ama sahada futbol oynanıyor. Bu futbolla Trabzonspor'un grupları geçeceğine eminim" diye konuştu.

Şen, "Bursaspor'dan kötü ayrılmak beni üzdü tabi ama verilen karara saygı duymalıyız. Bütün sorunları ben futbol oynayarak kapatmak istiyorum" ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.