'Yeni imza atmaya gerek yok'

'Yeni imza atmaya gerek yok'

Şota ile Hacıosmanoğlu'nun anlaşmasının çok kısa sürdüğü ortaya çıktı. Başkan, 'birkaç gün içinde kontrat imzalayalım' teklifi sunsa da Gürcü hocanın yanıtı camiada mutluluk yarattı: “Ben kendimi Trabzon'da hep evimde hissettim. Eskilerden kalma imzam var zaten, yenisini atmaya bile gerek yok. Mukavele detaylarıyla uğraşmayalım. Takıma vakit ayırmam lazım”

Şota Arveladze ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun konuşmalarının ayrıntıları su yüzüne çıktı.

Yanal ayrılığından sonra Hurma, Şota’yı önerdi, Başkan’ın zaten aklındaki bir isimdi. Hatta daha önce de gündeme gelmişti ama zamanlama olmamıştı. İstanbul’daki görüşme ise hayli kısa sürdü. Hacıosmanoğlu, “Biz bir yola çıktık. Hedefimiz şampiyonluk. Senin burada olmanı çok isteriz.
ILAN
1-2 gün içerisinde kontrat şartlarını konuşuruz” dedikten sonra Şota’nın da fazla sorun çıkarmadan “Ben kendimi Trabzon’ da hep evimde hissettim. İmzam eskilerden kalma var zaten, yenisini atmaya bile gerek yok, mukavele detaylarıyla uğraşmayalım. Benim takıma vakit ayırmam lazım”  ifadelerini kullanması, camia içinde büyük mutluluk yarattı.

‘Şehrin isteklerini biliyorum’

Şota’nın daha sonraki sözleri ise takıma dairdi. Bu tutumlarından dolayı Başkan’ın yüzünü güldüren Şota, “Eldeki kadro iyi. Geçen seneden biliyorum. Fakat geçen sezon ciddi sorunlar yaşadı takım. Sakatlık ve cezalar vs. O nedenle belli bir kurgu oluşmadı. Bizim ilk yapmamız gereken eldeki değerlerle yeni ve alternatifleri olan bir sistem yaratmak. Şimdiden sistemin açılımını söylemek doğru olmaz ama şu var ki, Trabzonlu ne ister az çok tahmin ediyorum. İsteklerini karşılayamayınca nasıl tepki verdiklerini de iyi bilirim! O tepkilerle karşılaşmayı hiç istemiyorum! Buraya yabancı birçok teknik direktöre oranla çok şanslıyım burayı çok iyi tanıyorum” diye konuştu.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.