Survivorr All Star Kim Elenecek Kimm Elendi? Bozok mu-Begüm mü / Survivorr Kim Elendi

Survivorr All Star Kim Elenecek Kimm Elendi? Bozok mu-Begüm mü / Survivorr Kim Elendi

Survivor All Star'da kim elendi? Haftanın 1. Hasan oldu. Hasan Bozok'u seçti. Hilmicem ise Begüm'ü seçti. Bu hafta adaya Bozok veda etti...

 Survivor'da kim elendi? Buradan öğrenin. Ekranların ilgi ve alakayla izlenen yarışması Survivor All Star'da bu akşam bir isim daha adaya veda etti. Peki elenen isim kim oldu? Survivor All Star'da kimin elendiğini öğrenmek için haberimizi takip edebilir ya da TV8 canlı izle linkine tıklayarak adada yaşanan gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz...

Gönüllüler takımından halk oylamasında SMS sonucuna göre haftanın  1. Hasan oldu. Hasan Bozok'u seçti. Hilmicem ise Begüm'ü seçti. Bu hafta Bozok veya Begüm'den birisi elenecek. ADAYA BOZOK VEDA ETTİ...
 
SMS SONUÇLARI
 
1- HASAN
 
2- TURABİ
 
3- BEGÜM
 
4- BOZOK
 
5- HİLMİCEM
 
 
 
TV8 SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ 
 
SMS SONUÇLARINI İLK SEN ÖĞREN
Survivor All Star'da bu akşam yine eleme heyecanı var. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Gönüllüler ekiplerinden bir ismi daha elemek zorunda kaldılar. 4 kişi kalan Gönüllülerden Hasan'ın adı çıktı. Halk oylamalarında en fazla destek alan yarışmacı Hasan olduğu için bu hafta da elenmesi biraz güç görünüyor... Elenme eşiğinde olan yarışmacılar ise tahminen Bozok ve Begüm...
 
Survivor All Star eleme gecesi için heyecanlı bekleyiş başladı. Nefesleri kesen Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım bu hafta Gönüllüler oldu. Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim, kimin ismini yazdı? Survivor All star 31 Mayıs 2015 bölümünde bu sorular cevap buldu. Bu akşam saat 20.00'de TV8'de ekrana gelecek Survivor All Star yeni bölümünde ise adaya veda edecek isim belirlenecek. Konseyde Hasan eleme adayı olmuştu. SMS Sıralamasından kim birinci çıkacak, kolye sahibi Hilmicem Hasan'ın karşısına kimi aday çıkaracak, adaya ve hayallerine veda edecek isim kim olacak?
 
İŞTE SURVİVOR ALL STAR'DA ELEMEYE HEYECANI
 
 
 
BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU
Gönüllüler takımındaki yarışmacılar Survivor Eleme gecesinde kendilerini koruyabilmek adına içi kuru mısır dolu haznenin kapağını tutacak ve içindeki kuru mısırların dökülmemesini sağlayacaktı. En uzun dayanan ve mısırların bitmesini önleyen kişi ise dokunulmazlık sembolünün, kolyesinin sahibi olacaktı. Bu zor oyunda ilk elenen ve en az dayanan isim Bozok oldu, Bozok elendi. Bozok'un akabinde hemen begüm de elendi. Begüm ikinci elenen isim oldu. Üçüncü elenen isim ise Turabi oldu. En sona iki güçlü isim; Hilmicem ve Hasan kaldı. Turabi ise Hilmicem'e büyük destek verdi. Ve sonuç belli oldu. Dördüncü elenen isim Hasan oldu. Bireysel Dokunulmazlık sembolü Hilmicem'in oldu. Hilmicem artık dokunulmaz ve ismi yazılamayacak.
 
GÖNÜLLÜLER KONSEYDE KİM, KİMİN İSMİNİ YAZDI?
Gönüllüler adasındaki gruplaşma, ada konseyinde kendini yine gösterdi. Gönüllüler takımında Hasan ve Begüm Bozok'u yazdı, diğer grup ise Turabi, Bozok ve Hilmicem ise Hasan'ın ismini yazdı. Böylece Hasan üçüncü kez eleme adayı olarak gösterildi.
 
SURVİVOR ALL STAR'DA KAZA
Geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ve Berna'nın elenmesiyle 5 kişi kalan ünlüler takımı bu hafta büyük bir hırsla oyuna asıldı. Mücadelenin ve heyecanın arttığı sahneler Anıl, ise herkesi korkutacak bir kaza geçirdi. Dokunulmazlık oyunu sırasında elinde merdivenle büyük bir hızla koşan Anıl, geçmesi gereken engele takıldı. Anıl'ın elindeki demir merdiven ise engele takılınca kafasına çarptı. Anıl'a ilk müdahale yapıldıktan sonra mücadele devam etti. Anıl'ın geçirdiği takım arkadaşları, mücadeleyi bırakmadı ve Gönüllüleri yendi.
 
SURVİVOR'DA TURABİYE BÜYÜK TEPKİ-TIKLA İZLE
Ödül oyunu sonrasında Turabi hakkında konuşan ünlüler takımından Merve 'Büyük terbiyesizlik' yapıldı sözleri ortamı iyice gerdi.
 
HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?
 
Hasan Yalnızoğlu (d. 20 Ekim 1974; Üsküdar, İstanbul) dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi. İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı. En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu. Spor kariyerinde birçok başarısı olan Yalnızoğlu, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etmiştir. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi. Sinema filmlerinde rol alan Hasan, Show TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu. 2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 ekranlarında düzenlediği Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmaktadır. Ayrıca 1997 yılında kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında Hasan Yalnızoğlu ikinci olmayı başardı. Hasan Yalnızoğlu Best Model'de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte jüriden 28 puan aldı. Puanlar eşit çıkınca jüri başkanı Erkan Özerman, tercihini İmirzalıoğlu'ndan yana kullandı ve İmirzalıoğlu Best Model seçildi.[1] Bunun üzerine Özerman, Hasan'ı Hindistan'da yapılan Mister International'a götürdü. Hasan, bu yarışmada da dünya ikincisi oldu. Birinciliği de İngilizce bilmediği için kaybetti.
 
BEGÜM YÜCETAN KİMDİR?
Begüm Yücetan, 1988'de İzmir'de doğdu. 2009 Miss Turkey finalisti olan Ece Begüm Yücetan modellik yapıyor. "Elimden geleni ardıma koymam" sloganıyla kendini tanıtan Survivor Begüm Yücetan, sözünün hakkını mücadelesiyle veren isimlerden biri oldu. Begüm'ün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Survivor Ece Begüm aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Survivor Begüm Yücetan, tenis kortlarında rakip tanımıyor. Begüm, 2012'de katıldığı Survivor'da yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmıştı. Survivor Begüm'ün yiyecek listesinde lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahve yer alıyordu.
 
BOZOK GÖREN KİMDİR?
 
5 Ocak 1974 İstanbul doğumlu olan Bozok Gören, eski bir manken, boyu 1.95 cm ve kilosu da boyu ile 90- 95 kg civarında. Aslen Ankaralı'dır. Eğitimini Ankara,İstanbul ve Amerikada yapan Bozok Gören, profesyonel su altı dalgıcıdır. Bozok Gören 12 sene yaşadığı Amerika'da Manhattan'da 9 yıl restoran ve bar işletmiştir. Mankenlik yaptığı dönem Çağla Şıkel gibi ünlü mankenlerle sevgili olan Bozok Bören şimdi Amerikalı eşi Amy ile 1 yıldır evli ve yaşamını sürdürdüğü Çeşme'de bir restaurant işletiyor.. 2000 yılında ABD'ye taşındı. Hayatta en çok yapmak istediği şey orada bir barının olmasıydı. Manhattan'daki Sweet and Wishes adlı mekânda barmen olarak iş buldu, sonra menajer oldu.Hem işi öğrendi hem para kazandı. Sonuda “Porch” diye çok şirin bir bar yaptı. Su altı teknolojisi eğitimi Bozok Gören ayrıca profesyonel de bir dalgıçtır. Gönüllüler adasında bulunsa da geçtiğimiz yıl Hasan Yanlızoğlu gibi oda çok olmasa da ünlü biridir. İstanbul'da doğmuştur fakat modelliği bırakmış ve Amerika'ya gitmiştir.  New York'ta yaşamaya devam eden Bozok Gören, orada bir bar açarak işletmesini de kendisi yapmıştır.Sonrasında geçtiğimiz yıl Türkiye'ye yerleşen Survivor Bozok Gören Çeşme Alaçatı'da yaşamaya başlamıştır.New York'taki kendi barında tanıştığı Amy ile birkaç ay önce evlenmiştir. Korkutucu fiziğinin altında romantik bir insan olduğunu belirtirken, eşi Amy'e kumsalda dizlerinin üzerine çökerek "Benimle evlenir misin?" diye sormuş ve yüzüğü parmağına takmış. Fakat Amy "Hayır" yanıtı vermiş. Bunun üzerine bütün arkadaşları etraflarını sarmış ve biraz teşvik ettikten sonra "Evet" yanıtını almışlar. Çeşme Alaçatı'da birlikte yaşayan Bozok Gören ve Amy Gören çifti birlikte çok güzel bir restoranı işletmektedir.Ayrıca Bozok Gören yemek yapmak konusunda çok başarılı biriymiş. Özellikle düzgün fiziği ve yüksek kondisyonu ile dikkat çekerken, spor ve macera düşkünü biridir. 
 
 ÇAĞLA ŞIKEL'İN ESKİ SEVGİLİSİ 
 
 2000'li yılların başında magazin gündemini bir hayli meşgul etmiş ve Neşe Erberk ajansı ile birlikte başarılı bir mankenlik kariyeri yaşamıştır.Özellikle 2002 yılında Çağla Şikel ile yaşadığı ilişki magazin dünyasında yankı bulmuştu. Bozok Gören, bir dönem profesyonel olarak mankenlik yapmıştır. Survivor Ünlüler ve Gönüller'de, ödül yarışmasında Duygu Çetinkaya ile yaşadığı gerginlikle gündeme gelen Bozok Gören tam bir maceraya ve doğa tutkunu. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasına duygu çetinkaya ile girdiği tartışmada çileden çıkan Bozok, Duygunun üzerine yürümüş , Duygu Çetinkaya ise, 'Allah karına sabır versin!..' demişti. Bunun üzerinde Amerikalı eş Amy ise, 'Duygu'dan hoşlanmıyorum, çünkü kocamı çiledn çaıkrmaya çalışıyor diye açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.