730 kilo olmayı hedefleyen kadın

730 kilo olmayı hedefleyen kadın

730 kilo olmayı hedefleyen kadın

Susanne, günde 20000 kalori tüketerek 730 kilo olmayı amaçlıyor
 Obez model Susanne Eman beslenme miktarını sürekli artırarak dünyadaki en şişman kadın olma rekoru için çalışıyor Susanne, günde 20000 kalori tüketerek 730 kilo olmayı amaçlıyor. 32 yaşındaki Susanne, Amerika’nın Arizona eyaletinde yaşıyor ve yıl sonuna kadar yaklaşık 360 kilo olmayı hedefliyor.

Kendisinden önce birinci olan New Jersey’den 43 yaşındaki 317,5 kiloluk Donna Simpson’ı halihazırda geçmiş durumda. Susanne yediği miktarı arttırarak kilo almayı planlıyor. "Mümkün Olsa 1 Tona Ulaşmak İsterim" Bir insan olarak 1 tona ulaşmak mümkünse başarmak istediğini ve ilerleyen zamanla 41-42 yaşına vardığında 730 kiloya ulaşabileceğini söyledi. Susanne haftada bir markete gidiyor, 8 saatini harcayarak 6 tane market arabasını dolduruyor. Yemek yemek Susanne’nin mesleği haline geldi. Bu şekilde sağlıklı kalabileceğine inanan Susanne, motorlu bir scooterla yaşıyor. Kilo aldıkça kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Susanne, iki yıl önce 223 kiloya ulaştığında kilo almanın önüne geçemediğini fark etti ve rekor hedefleyerek kilo almaya devam etti.

Kilolarından dolayı iş sahibi olamayan Susanne, yürüyüşe çıktığını ve her gün egzersiz yaptığını belirtti. Doktorların ölüme varabilecek uyarılarına rağmen, rekoru kırmak istediğini söylüyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.