Batum`da Kardeşlik İftarı

Batum`da Kardeşlik İftarı

AK Parti Rize Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Hasan Karal, Batum`daki Müslüman topluluğuna iftar yemeği verdi.

Batum`da düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Rize Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize İl Müftüsü İlyas Serenli, Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı ve binin üzerinde Müslüman halk katıldı .

 
  Yoğun katılımın olduğu iftar programında bir konuşma yapan AK Parti Rize Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Hasan Karal birlik-beraberlik mesajı verdi.


 
Türkiye ve Gürcistan’ın İki yakın komşu olduğunu ifade eden Karal, ‘’Bu iftar sofrasında beraberiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın size selamını getirdim. Biz sizleri çok seviyoruz. Gürcistan halkını çok seviyoruz. Gürcistan ülkesinde yaşayan tüm insanları bir hemşerimiz olarak görüyoruz. Birçok konuda ortak yanlarımız var. Her şeyden önce iki yakın komşuyuz. Bu zamana kadar çok yakın ilişkiler içerisinde bulunduk. Bundan sonrada bu komşuluk ilişkilerimiz çok daha ileri düzeyde devam edecektir. ‘’diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.