Çapkınoğlu Vestel otomobil çekilişi yapıldı

Çapkınoğlu Vestel otomobil çekilişi yapıldı

Çapkınoğlu Vestel ailesi Otomobil çekilişini gerçekleştirdi.

 Trabzon Çapkınoğlu Vestel ailesi olarak gerçekleştirilen çekilişte otomobilin sahibi Milli Piyango Müdürü Ahmet Yılmaz ve Noter denetiminde belirlendi.

3 bin 242 kişi başvuru yaptığı  Çapkınoğlu ailesinin hediyesi olan Otomobil Trabzon Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesinden Kazım Mazlum isimli vatandaşa verildi. 

İş adamı Ekrem Çapkınoğlu çekilişte açıklamalarda bulunarak gelecek sene tekrar vereceklerini ifade etti. Çapkınoğlu: “20 yıl gibi kısa süre içerisinde yüzde yüz yerli sloganı ile Vestel’i bir dünya markası yapan ve her yıl ülkemizin gururu olarak sektöründe ihracat lideri yapan başta Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’ya ve Vestel ailesinin tüm çalışanlarına özellikle Vestel pazarlama genel müdürümüz Sayın Ergün Güler’e ve tüm saha ekibine bu güne kadar yapmış oldukları başarıdan dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Ayrıca Çapkınoğlu Vestel ailesi olarak tüm çalışma arkadaşlarımıza özellikle her zaman yanımızda olan, bizi destekleyen Bölge Müdürümüz Sayın Cihan Ertunç’a, Sayın Akgün Bey’e, tüm saha elemanlarına ve tüm çalışma arkadaşlarımıza, tüm bu sinerjiden dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza bize vermiş oldukları destek ve katılımlardan dolayı teşekkür ederiz. Aracımızın talihlimize bir bayram hediyesi olacağını düşünüyor ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

Vestel Orta ve Doğu Anadolu Müdürü Cihan Ertunç vatandaşları yerli markalara sahip çıkmaya davet ederek şunları kaydetti; “Şuan da geçmiş olduğumuz bu hassas dönemde buram buram vatan kokan vatanseverliği tarih boyunca ispat etmiş olan Trabzon halkı ile olmaktan yüzde yüz yerli olan grubum adına onur ve gurur duyuyorum. Şirketimiz yüzde yüz yerlidir. 1994 yılında sadece televizyon fabrikası olarak çıktığımız bu yolculukta şükürler olsun sizlerin desteği ile ve bu günlere geldik. Şuna da hiçbir fabrikamız eksik değil. Berlin’den geliyorum sizin çocuklarınızın ürettiği ürünlerimizi orada sergiledik. Bir hafta boyunca. Dünya da ekonomik savaş vardır sadece Vestel adına değil bütün halkımızın yerli markalara sahip çıkmasını ümit ediyorum. Hayatları boyunca daha iyi imkânları olduğu halde bütün sermayelerini ailelerinin her şeyini Vestel adına kullanan, Vestel’e adayan ve Vestel’e uzun yıllardır hizmet veren Çapkınoğlu Ailesine teşekkür ederim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.