Derede kaybolan polisi 430 kişilik ekip arıyor

Derede kaybolan polisi 430 kişilik ekip arıyor

Trabzon'da, şüpheli aracı takip sırasında dereye uçan polis otosunda kaybolan polis memuru Mehmet Ayan'ı arama çalışmalarında 8'inci güne girildi.

 Maçka'da, 22 Mart Perşembe günü, şüphei aracı takip sırasında dereye uçan ekip otosunda 1 polis şehit oldu, 1 polis de yaralandı.

430 KİŞİLİK EKİP ATANDI
Kazada akıntıya kapılıp, kaybolan polis memuru Mehmet Ayan’ın bulunması için başlatılan arama çalışmasına, AFAD, UMKE ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan görevliler ile polis ve jandarmadan oluşan 430 kişilik ekiple 8’inci günde devam edildi.
58 DALGIÇ SUDA ARIYOR
Ekip, kazanın meydana geldiği Çatak Köprüsü mevkisinden başlayıp, denize kadar olan 25 kilometrelik Değirmendere'de polis Ayan'ı aradı. 58 dalgıcın suda dalış yaptığı aramalara 2 helikopter de havadan eşlik ediyor. Değirmendere'nin denizle birleştiği alana ise ağ gerildi. Dalgıçlar dere ile denizin birleştiği alanda arama gerçekleştiriyor.
AİLESİ ARAMA BÖLGESİNDEN AYRILMIYOR
Suda akıntıya kapılarak, kaybolan polis memuru Mehmet Ayan’ın annesi Ayşe, babası İsmail ve kardeşi Muhammet Ayan da bölgede bekleyişlerini sürdürüyor. Kazanın meydana geldiği yerde Türk Kızılayı tarafından kurulan çadırda bekleyen acılı aile, bir an olsun bölgeden ayrılmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.