Hacı adayları Erdoğan için dua ediyor

Hacı adayları Erdoğan için dua ediyor

Farklı ülkelerden Hac’a gelen Müslümanlar, ’Erdoğan tüm dünyaya Başbakan olsun’ diye dua ediyor.

Hac görevi için kutsal topraklarda olan hacı adayları ile yapılan röportajda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çarpıcı ifadelere yer verildi.
ÖVGÜYLE SÖZ EDİYORLAR

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dış politikada müslüman toplumları kucaklayan davranışları bütün dünyada sevinçle karşılanıyor. Hac farizası için dünyanın dört bir yanından kutsal topraklara gelen Endenozyalısı, Hindistanlısı, Sudanlısı, Pakistanlısı, Özbekistanlısı, Afganistanlısı, karşılaştıkları Türk hacı adaylarına sevgi gösterisinde bulunup, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan övgüyle söz ediyor.
ERDOĞAN İÇİN DUA EDİYORLAR

Özbekistanlı Abdullah Curabay, Recep Tayyip Erdoğan'ı çok beğendiğini belirterek, "Dilerim ki Recep Tayyip Erdoğan Türk Milleti'nin tamamına ve dünyaya başbakan olsun, Mescidi Haram'da dua ediyoruz. Başbakan Mısır'a gelmişti. Eğer şimdi istese Recep Tayyip Erdoğan Mısır'a da başbakan olur. Burada çok Özbekistanlı var, 37 senedir ben de buradayım. Yarın ne olacağım belli değil. Burada mı kalacağım gidecek miyim. Türkiye bize ikamet versin. Türkiye'den başka barınacağımız kimse de yok. Onun için Erdoğan'ın dünya başbakanı olması için dua ediyoruz" dedi.
"ONDAN ÇOK ÜMİDİMİZ VAR"

Afganistanlı Hamidullah Rahmetullah ise Türklerle aynı atanın torunları olduklarını kaydederek, "Biz bir birimizden çok ayrı kaldık. Artık birleşme zamanı. Başbakan Erdoğan'ı çok başarılı buluyoruz. Çok güzel yönetim sergiliyor. Açıklamaları İslam dünyasına ışık oluyor. İnşallah ondan çok ümidimiz var. İslamın bayrağı için hassasiyet gösteriyor" diye konuştu.
TÜRKİYE RÜZGARI ESİYOR

Mekke-i Mükerremeye hac görevi için gelen Türk hacı adayları ise Türk bayrağını hemen tanıyan diğer hacı adayları tarafından sevgi gösterileriyle karşılanıyor. Haremi şerifte adeta dünyayı etkisi altına alan Türkiye rüzgarı esiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.