Kiralık katil aşık olursa

Kiralık katil aşık olursa

Brezilya’da, dizilere konu olabilecek ilginç bir olay yaşandı...

Kocasının kendisini aldattığı düşünen ev kadını Maria Nilza Simoes, eşinin sevgilisini öldürmesi için bir tetikçiyle anlaştı. Ancak yaptığı plan hiç umduğu gibi gitmedi.

Bahia eyaletindeki Pidonbacu kasabasında yaşayan olayda, kıskançlık krizine giren Simones, tetikçi Carlos Roberto de Jesus ile 530 dolar karşılığında anlaştı.

De Jesus, öldürmek için kaçırdığı Iranildes Aguiar Araujo adlı kadına aşık oldu. Araujo’ya onu neden kaçırdığını anlatan de Jesus, aşık olduğu kadınla bir plan yaptı.

Süpermarketten bolca ketçap alan tetikçi, Araujo’nun ellerini bağladı, ağzını tıkadı, elbisesini yırttı ve koltuk altına büyük bir bıçak sıkıştırdı. Ardından, ketçapı aşık olduğu kadının üzerine boca etti.

SOKAKTA DUDAK DUDAĞA

Eski bir mahkum olduğu öğrenilen de Jesus, Araujo’nun fotoğrafını çekerek Simoes’i onun öldüğüne ikna etti.

Üç gün sonra, de Jesus ve Araujo’yu sokakta dudak dudağa gören Simones neye uğradığını şaşırdı. Polise başvuran Simones, de Jesus’un bin dolarını çaldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Polis, olayda adı geçen üç kişiye de gözaltına alırken, polis şefi Marconi Lima, “Sekiz yıllık meslek hayatımda böyle bir olayla karşılaşmadım” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.