"Önce Türkiye'yi vururuz"

"Önce Türkiye'yi vururuz"

İran'dan şok tehdit!

İslami Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Emir Ali Hacızade, Besic Günü ve Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün Hürremabad’daki 10 kişilik Besic topluluğuna hitaben yaptığı konuşmasında, bazı ülkelerin en üst seviyedeki yetkililerinin İran’a resmi mesajlar verdiklerini, İran’a askeri saldırı ve savaş tarihleri belirlediklerini fakat İslami İnkılap Rehberi’nin bunların önüne geçtiğini söyledi.

"TÜRK MİLLETİ UYANIKTIR"
Başkomutan olarak İslami İnkılap Rehberi’nin bir çok büyük komployu etkisiz hale getirdiğini vurgulayan Komutan Hacızade, bugün halen bu tür komplolarar tanık olunduğuna işaret ederek, ABD’nin Siyonist Rejim’in hatırına Türkiye’de bir füze radarı konuşlandırmak istediğini, dünya kamuoyunu ve Türk halkını kandırmak için bu füze radarını NATO’nun kurdurmak istediğini söyledi.

Komutan Hacızade, Türk Milleti’nin uyanık bir millet olduğunu vurguladı ve İranlıların Türk halkının bu komploları engelleyeceğinden emin olduğunu söyledi.

Bu füze radarlarının menzilinin 1000 km civarında olduğuna dikkat çeken Hacızade, ABD’nin bir sonraki halkada füze radarını İran’ın güneyinde Fars Körfezi’ndeki bir ülkede konuşlandırma peşinde olduğunu belirtti.

"İLK HEDEFİMİZ TÜRKİYE'DEKİ FÜZE RADARI"
Bir tehdid durumu söz konusu olduğu takdirde ilk hedeflerinin “Türkiye’deki füze radarı” olacağına işaret eden İslami Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Emir Ali Hacızade, daha sonra diğer hedeflere yöneleceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.