Trabzon TRAHAYKO’dan Müdür Şükür Köse’ye Teşekkür Tablosu

Trabzon TRAHAYKO’dan Müdür Şükür Köse’ye Teşekkür Tablosu

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) tarafından "Ortahisar Sevgi Aşısı" projesine verdiği destekten dolayı Müdür Şükür Köse’ye ünlü ressam Sinan İleri’nin ödüllü tablosunu hediye ederek teşekkür ettiler.

 Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) tarafından "Ortahisar Sevgi Aşısı"  projesine verdiği destekten dolayı Müdür Şükür Köse’ye ünlü ressam Sinan İleri’nin ödüllü tablosunu hediye ederek teşekkür ettiler. 

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’ye Trabzon'da ilköğretim çağında öğrencilere küçük yaşta hayvan sevgisinin aşılanması amacıyla Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortahisar Belediyesi ve Hayvanları Koruma Derneği iş birliğiyle "Ortahisar Sevgi Aşısı" projesine desteklerinden dolayı ünlü ressam Sinan İleri’nin ödüllü kedi tablosu hediye edildi. 
 
Müdür Şükür Köse, öğrencilerin "Ortahisar Sevgi Aşısı" projesine sahip çıktıklarını belirterek, “Öğrencilerimizin ve ailelerin ilgisi bizleri mutlu ediyor. Bu projeyi tüm okullarımızda yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Okullarımızın talepte bulunması bizim için çok güzel bir gelişme. Hayvan sevgisinin küçük yaşlarda verilmesi hayvan sevgisi ve bilincinin oluşması için son derece örnemlidir." dedi. 


 
Tüm canlılara uygulanan şiddetin karşısında olduklarını belirten Müdür Şükür Köse, dünya genelinde kadına, çocuğa ve hayvanlara karşı işlenen şiddet suçlarında artış olduğuna dikkat çekerek, bu durumun önüne geçilmesi için bilinçlendirme çalışmalarının önemli olduğunu kaydetti. 
 
Müdür Şükür Köse’yi makamında ziyaret eden Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (TRAHAYKO) Başkanı LütfiyeTüzün Kurban, “16 yıldır okullarımızda öğrencilere küçük yaşta hayvan sevgisinin aşılanması amacıyla eğitimler veriyoruz.



Desteğiniz için çok sağolun. "Ortahisar Sevgi Aşısı" projesi ile Türkiye’ye örnek olduk.”dedi.  Çocukların uygulama ile köpekleri sevmeyi, onlarla dostluk kurmayı ve sorumluluk almayı öğreneceklerine inandığını dile getiren Kurban, Trabzon’da projenin sehiplenmesinin kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.