Trabzon Üniversitesi'nde 'Adrese Teslim' İş İlanı

Trabzon Üniversitesi'nde 'Adrese Teslim' İş İlanı

Adrese teslim ilanlara bir yenisi de Trabzon Üniversitesi’nden geldi.

Adrese teslim ilanlara bir yenisi de Trabzon Üniversitesi’nden geldi. Büro personeli almak için İHA pilotu şartı arandı. İlana bir kişi başvurdu. 
 

Üniversite, 26 Haziran'da ilana çıkarak, 10 kişilik, 4B sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Çeşitli fakültelere alınacak büro personellerinde “Alanında lisans mezunu olma” şartı ile bazı sertifikalar arandı.
 
Mühendislik Fakültesi ilanında ise ilginç bir detaya yer verildi. Tek kişinin alınacağı ilanda “Mühendislik fakültelerinin Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği'nden mezun olma ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Ticari Pilot Sertifikası sahibi” olma şartları arandı.
 
63 KPSS Puanıyla..
İlana tek kişi başvurdu. Şartlara uyan S.A., 63.8 KPSS puanıyla büro personeli olarak seçildi. İlanın sonucuna ilişkin kararda, “Diğer başvurular arasında ilan şartlarını sağlayan aday bulunmamaktadır” denildi. Rakipsiz bir şekilde büro personeli olan S.A.'nın Karadeniz Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği'nden 2019 yılında mezun olduğu öğrenildi. Büro personeli olan kadının profesör akrabası da aynı üniversitede görevli bulunuyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.