Trabzon'daki çaykur fabrikalarında işe alınacak 528 mevsimlik işçi için kura çekildi

Trabzon'daki çaykur fabrikalarında işe alınacak 528 mevsimlik işçi için kura çekildi

Trabzon’da işe alınacak 528 mevsimlik işçi için 4 bin 758 başvuru yapılınca işe alınacak 528 kişi noter tarafından yapılan kura ile belirlendi

ÇAYKUR tarafından Trabzon’da işe alınacak 528 kişi, 4 bin 758 başvuru arasından noter tarafından yapılan kura çekimi ile belirlendi.


ÇAYKUR bir süre önce Trabzon’da bulunan 8 çay fabrikasında görevlendirmek üzere 528 mevsimlik yükleme boşaltma işçisi alacağını duyurmuştu. İş başvuruları ise İŞ-KUR Trabzon Müdürlüğü tarafından alındı. Yükleme boşaltma işçiliği için 4 bin 758 başvuru yapıldı. Başvurular arasından işe girecek olanlar bugün Of İlçesi’nde Of Kapalı Spor Salonu'nda Of Noterliği tarafından yapılan kura çekimi ile belirlendi.


Kura çekimi iş başvurusunda bulunan işçi adayları tarafından da izlendi. Salon dolunca bir çok işçi adayı salona alınmadı. Kura çekiminde ilk sıralarda yer alan işçi adayları yaptıkları açıklamalarda mutluluklarını dile getirdiler. Kuradan çıkan işçi adayları bu kez de 4 ay değil de 12 ay boyunca çalışmak istediklerini dile getirdiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.