Mersin'de alkollü sürücü denize girdi, çıkmadı

Mersin'de alkollü sürücü denize girdi, çıkmadı

Mersin'de alkollü şahıs aracıyla suya girdi. Polisin imtihanı bu dakikadan itibaren başladı

Mersin 'de alkol lü olduğu sürücü aracıyla denize uçtu. Polislerin ikna çabasına rağmen denizin içindeki aracından çıkmayın şahıs biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.

İrfan F. isimli bir şahsın aracı ile denize atladığını gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler şahsı kurtarmak için itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ve polis ekipleri şahsı kurtarmak için seferber oldu ancak şahıs bütün ikna çabalarına rağmen aracından inmedi.

        Polisler şahsı kurtarabilmek için üzerindeki elbiseye aldırmadan denizin içine girdi. Ancak şahıs bir türlü ikna olmadı. Bunun üzerine araç itfaiye ekiplerinin uzattığı halata bağlanarak kıyıya çekildi. Buna rağmen araçtan çıkmayan İrfan F. ön kapıyı kendi imkanı ile açan polislere elindeki bira şişesiyle vurup kapıyı kapattı. Polisler ise kırılan kelebek camından biber gazı sıkarak şahsı etkisiz hale getirdi.



Mersin alkollü sürücü
        Daha sonra kırılan arka camdan kapıyı açan polisler şahsı çıkarmayı başardı. Karga tulumba kıyıya çıkarılan şahsa ambulansta ilk müdahale yapıldı. Daha sonra İrfan F. ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü. Ailevi sorunları olduğu ifade edilen İrfan F.'nin 37 promil alkollü olduğu öğrenildi. 



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.