13. Çambaşı Kar Festivali iptal edildi

13. Çambaşı Kar Festivali iptal edildi

13. Çambaşı Kar Festivali iptal edildi

 Ordu'da hafta sonu düzenlenmesi planlanan 13. Çambaşı Kar Festivali, Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle iptal edildi. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülkemiz için çok önemli gelişmelerin yaşandığı bu günlerde, daha önceden planlamış olduğumuz 13. Çambaşı Kar Festivali’mizi iptal etme kararı aldık." dedi. 

Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü "Zeytin Dalı Harekatı"nın, 5. gününe girildiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ülkemiz ve bölgemizin huzuruna yönelik tehdit oluşturan tüm terör örgütleri, silahlı kuvvetlerimizin üstün maneviyat ve her geçen gün gelişen milli ve yerli teknolojik yapısı ile bertaraf edilmektedir. Türkiye’mizin ve çevre coğrafyamızın huzuruna ve ülkemiz demokrasisine yapılan saldırıların kısa süre içerisinde son bulacağını ümit ediyoruz. Türk milleti olarak, ortak kaderimizin belirlendiği bugünlerde damarlarımızdaki asil kandan gelen milli gücümüzü de tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, bu oyunlara karşı var gücüyle mücadele edecek ve kazanan, bölge huzuru ve demokrasi olacaktır."

Yılmaz, operasyonda şehadet şerbeti içen tüm şehitlere rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar dileyerek, "Devletimiz, milletimizin verdiği sorumlulukla birlik ve beraberlik içerisinde terör odaklarına karşı mücadele ederek, ülkemizi daha güçlü bir geleceğe hazırlama kararlılığı ile gece gündüz çalışmaya devam etmektedir. Canını hiçe sayarak düzenlenen sınır ötesi operasyonda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine sabır niyaz ediyoruz. Şehitlerimizin emanetini omuzlarımızda ve yüreklerimizde taşıyacağız. Güzel ülkemizin geleceği, milletimizin birlik ve beraberliği için şehit düşmüş tüm geçmiş kahramanlarımız gibi onlar da yüreğimizde baki kalacaktır." ifadesini kullandı.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.