16 El Silah Sesi Rize'yi Karıştırdı!

16 El Silah Sesi Rize'yi Karıştırdı!

Rize'de emniyet müdürlüğü ile jandarma komutanlığının yanında bulunan bir apartmanda 16 el silah sesi duyulması hareketli dakikalara neden oldu.

Rize'nin Ardeşen ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde, Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'nın hemen yanında bulunan bir apartmanın 4. katından gelen silah sesleri ilçede hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

GÜRCÜLER RİZE'DE YİNE OLAY ÇIKARDI

Edinilen bilgiye göre, Gürcistan uyruklu 4 vatandaşın kaldığı evde aşırı miktarda alkol alarak sarhoş olan Gürcülerden biri, balkona çıkarak kendisine ait olduğu öğrenilen kurusıkı tabancayla havaya 16 el ateş etti.

Olayda kimse zarar görmezken, söz konusu binanın 4. katındaki Daireye baskın düzenleyen polis ekipleri, havaya ateş eden ve evde bulunan Gürcü uyruklu vatandaşları toplayıp gözaltına aldı. Gözaltına alınan Gürcü uyruklu 4 vatandaş yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edildi.

Konuyla ilgili  açıklamalarda bulunan Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Kutlu, “Bölgemize turistik amaçlı giriş yapıp ticaret yapan, çalışan Gürcü uyruklu vatandaşlar var.  Bu vatandaşlar kendi bölgelerinin ürünlerini buraya getirip satışını gerçekleştiriyor ya da Ardeşenli'nin bahçesinde çay ve kivi topluyor. Zaman zaman da çeşitli suç ve olaylara karışıyorlar.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.