4 yaşındaki çocuk ölüme böyle gitti

4 yaşındaki çocuk ölüme böyle gitti

Adana'da 4 yaşındaki bir çocuğun arkadaşlarıyla oynarken birden yola fırlayarak kamyonetin altında kalıp can vermesi saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

4 yaşındaki Ahmet Demir, arkadaşları ve kardeşleriyle birlikte kaldırımda oynamaya başladı. Çocukların oynadığı kaldırımın hemen yanında da bir araç park etmişti. Bu sırada çocuklardan biri hızla park etmiş aracın arkasından yola hiç bakmadan karşıdan karşıya geçti.

Ardından 3 arkadaş da yolun karşısına geçmek istedi. Bu arada bir kamyonetin geldiğini gören 2 çocuk geriye kaçarken, dönemeyen Ahmet Demir, Hüseyin D.'nin (53) kullandığı kamyonetin altında kaldı. Tekerlerin üzerinden geçtiği Ahmet Demir kendisine çarpan kamyonetle hastaneye kaldırıldı. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Demir müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafında saniye saniye görüntülendi.

İş yeri sahibi, kendisi içerde müşteriyle ilgilenirken birden bir ses geldiğini dışarı çıktıklarında bir çocuğun kamyonetin altında kaldığını gördüklerini söyledi. Babası Irak'ta çalışan ve 4 kardeşin en küçüğü olan Ahmet Demir'in cenazesi Buruk Mezarlığı'nda toprağa verilirken, gözaltına alınan şoför Hüseyin D., hakkındaki tahkikatın tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.